.

.

Комплект шапки за еднократна употреба и Варежек Century Star за Новородено, Вязаная Детска Шапчица, Больничная Шапчица за Новородено Момчета и Момичета, Скъпа Уютна Зим?

Комплект шапки за еднократна употреба и Варежек Century Star за Новородено, Вязаная Детска Шапчица, Больничная Шапчица за Новородено

BGN 5.49

Брой продукти
На склад

82% полиамид /18% еластанЕластичната закопчалката.Само ръчно пране.
? Материал : Комплект детски шапки за еднократна употреба и варежек е изработен от мека и удобна с висококачествени тъкани. приятна за кожата, мека и дишаща.По-мека и полезна за здравето на специална кърпа за шапки за еднократна употреба за новородени момчета и момичета.Детски шапки и ръкавици могат да се перат както на ръка, така и в колата, ние препоръчваме да се пере в деликатен режим.Изсушете на слаб огън или ги подсушете с.
? Размер : Един размер за детски шапки за еднократна употреба 0-6 месеца, регулируем обиколката на главата меки сладки шапки за еднократна употреба за бебето е около 13,3 " (34 см).Широчина на вратата ръкавици : 1,9 инча (5 см) височина на вратата ръкавици : 1,1 инча (3 см), обща височина : 3,9 инча (11 cm), ширина : 2,7 инча (7 см).
? Дизайн : Шапчица за новородено са предназначени за това да държи главичката на бебето топлина и уют.Детски ръкавици без надраскване с ластик за новородени на китката, така че те да останат на малки дръжки на детето.Симпатичен, прост фасона, който е подходящ за ежедневието и еластичен, за да расте заедно с вашето дете.
? Функция : Обикновен дизайн.Шапки за бебета момчета и момичета - проста и модерен нещо.Сгъваема конструкция я прави по-класически.Може да се използва като аксесоар за бебета, които могат да се носят през цялата година.На вашия избор се предлагат различни цветови комбинации.Можете да закупите няколко цвята за една покупка, за да се комбинира с различни дрехи.Детето може всеки път да носят различни цветове.
? Случаи на живота си : Тази сладка детска шапчица подходяща за всички сезони.Пролет, лято, есен и зима, през цялата година.Детето може да носи тази шапка, когато той е у дома, които отиват на разходка и се снима.Това е необходимо нещо за новороденото, която трябва да бъде при него, и най-добрият подарък има за болничната шапки за малки момчета и момичета.

Други функции

Най-добри сделки