.

.

Моющийся за многократна употреба Прахоустойчив респиратор, Заменяеми филтър, за грижа за лицето от смог и прах за възрастни (10+30)

Моющийся за многократна употреба Прахоустойчив респиратор, Заменяеми филтър, за грижа за лицето от смог и прах за възрастни (10+30)

BGN 1.00

Брой продукти
На склад

Ушна кръг се затваря 【ДВОЙНО ФИЛТРИРАНЕ】 Тази маска за лице с филтри и дихателни клапан позволява на въздуха да проникне в тялото, не се допуска попадане на влага.Това също така ви предпазва от токсини и вредни вещества, съдържащи се във въздуха. 【ЗАЩИТАВА】 Този респиратор от прах може да се използва за предпазване от вредни частици прах, изгорели газове от автомобили, изделия от дърво, алергия към полени и дим.Идеален за хора, живеещи в райони с високо ниво на замърсяване на въздух / дим или пътуват в тях. 【Професионални материали】 Изработени от активен въглен и нетканой филтър кърпа, выдуваемой от стопи, тази филтърна система за ефективно предпазва от различни замърсители, намиращи се във въздуха. 【Приятелско напомняне】 : Прахоустойчив Респиратор Моющийся за еднократна употреба, Филтър не бива да се почиства, се препоръчва да го замени един път на ден за постигане на най-добрия ефект.Особености : Пет слоя на защита на филтъра : 1-ви слой тъкан от spunbond филтрира прах микрона ниво. 2-ри слой филтрира промишлени замърсители, колата излиза и алергени и цветен прашец. 3-ти слой плат с активен въглен отстранява прах микрона ниво. 4-ти слой осигурява плътност на филтър за по-малко материал.Пети слой - това е вътрешен слой от нетъкан текстил, удобни и дишащи, устойчив на замърсяване, така че носенето на по-хигиенично. Начин на почистване : 1. Вставной филтър не подлежи на почистване, се препоръчва да се замени с филтърен елемент два пъти седмично за постигане на добри резултати. Прахоустойчив респиратор почистете неутрален препарат за почистване.Пратката включва : 6 * Прахоустойчив респиратор 30 * Филтър с активен въглен Забележки : 1) Цвят може да се различават малко сравнение с действителното изображение стока от отразяване на монитора. 2) Ако има някакви въпроси, пишете ни съобщение, ние ще поддържаме връзка с вас.

Други функции

Най-добри сделки