.

.

VOSAREA 1бр Поясная възглавница Стол Скута Възглавница Успокояваща Възглавницата за Хранене на Талията Успокояваща Възглавница За Стол за Хранене, За да се Грижи За м?

VOSAREA 1бр Поясная възглавница Стол Скута Възглавница Успокояваща Възглавницата за Хранене на Талията Успокояваща Възглавница За Стол

BGN 14.67

Брой продукти
На склад

Подложки за хранене на майката : Ергономичен дизайн, разумен и практиченПодложка за хранене на майката : Използва се висококачествено бельо памучен плат, здрава и износостойкая.Поясная възглавница за бременни : Нека бременни майки ще удобна възглавница.Регулируема възглавница за стол за хранене : Особено подходящ за бременни майки, майки, хора с проблеми с кръста. Възглавница за кръста на стола си : нека талията ви ще бъде удобно и топло.Подложки за хранене на майката : Ергономичен дизайн, разумен и практичен.Подложка за хранене на майката : Използва се висококачествено бельо памучен плат, здрава и износостойкая.Поясная възглавница за бременни : Нека бременни майки ще удобна възглавница.Регулируема възглавница за стол за хранене : Особено подходящ за бременни майки, майки, хора с проблеми с кръста. Възглавница за кръста на стола си : нека талията ви ще бъде удобно и топло.Пратката включва 1 х поясная възглавница Характеристики -Материал : Памучен бельо плат, скута възглавници за стол. - Размер : прибл.93in Регулируеми накладки за стол за хранене. -Многофункционален дизайн, можете да го постави на стол за хранене, стол за почивка, училищен стол, диван, легло, и т. Поясная възглавница за стол. - Изящна изработка и фини детайли осигуряват практичност и популярността на подложки за хранене на майките. - Изработен от изходния материал памучна плащаницата и удобна, здрава и практична успокояващ възглавници за хранене. - Нека се почувствате мекота и комфорт зад Успокояващ възглавници за хранене на талията. - Нека бременни майки ще удобна възглавница за бременни в областта на талията.Описание товараматериальные подложки за хранене, изработени от изходния материал бельо от памучен плат, тази поясная възглавница за подово стол е удобна, трайна и практична.Регулируеми накладки за стол за хранене Многофункционален дизайн, можете да го постави на стол за хранене, стол за почивка, училище стол, диван, легло, и т.

Други функции

Най-добри сделки