.

.

Meetory Силиконова Детска Играчка с Дистанционно Управление, Детски Играчки-Прорезыватели, Силиконови Играчки за Деца, Прорезыватель за телевизор с Дистанционно упр?

Meetory Силиконова Детска Играчка с Дистанционно Управление, Детски Играчки-Прорезыватели, Силиконови Играчки за Деца, Прорезыватель за телевизор

BGN 5.94

Брой продукти
На склад

【- Добри детски играчки за никнене на млечни зъби】 Нашите силиконови детски играчки за никнене на млечни зъби са идеални за предните и задните зъбиДобре обмислен дизайн улеснява улавянето на малки дръжки на детето.Дълги процесите достигат до областта на задното моляра.Изпъкнали точки в различна форма, могат по-добре за облекчаване на дискомфорта на прорезывающихся венците на вашето дете. 【Високо качество и лекота на почистване】 Тези детски играчки-прорезыватели изработени от действително нетоксичен хранително силикон, не съдържат BPA.Който ще позволи на дете от душата си играят, абсолютно безопасен, надежден и лесен за почистване. 【Дизайн на дистанционна форма на 】 Силиконови играчки за никнене на млечни зъби с форма на дистанционно управление държи детето си далеч от тези дистанционни управления.Детски дъвчащи играчки помагат на бебето песъчинки вашите зъби. 【Увеличаване на интереса】 Децата обожават да държи в ръцете си дистанционно управление и контролери игра.Тази силиконова играчка за дъвчене може да играе важна роля в успокоението на бебета и да ги направи по-прости.Играчки за ранното развитие може да помогне за повишаване на интереса на децата. 【Пратката съдържа】 Два вида дистанционно управление - форма на дистанционно управление и форма на игровия контролер за деца от 6-18 месеца.В комплект value са включени и два лента за биберон, устойчив на падане. 【- Добри детски играчки за никнене на млечни зъби】 Нашите силиконови детски играчки за никнене на млечни зъби са идеални за предните и задните зъби.Добре обмислен дизайн улеснява улавянето на малки дръжки на детето.Дълги процесите достигат до областта на задното моляра.Изпъкнали точки в различна форма, могат по-добре за облекчаване на дискомфорта на прорезывающихся венците на вашето дете. 【Високо качество и лекота на почистване】 Тези детски играчки-прорезыватели изработени от действително нетоксичен хранително силикон, не съдържат BPA.Който ще позволи на дете от душата си играят, абсолютно безопасен, надежден и лесен за почистване. 【Дизайн на дистанционна форма на 】 Силиконови играчки за никнене на млечни зъби с форма на дистанционно управление държи детето си далеч от тези дистанционни управления.Детски дъвчащи играчки помагат на бебето песъчинки вашите зъби. 【Увеличаване на интереса】 Децата обожават да държи в ръцете си дистанционно управление и контролери игра.

Други функции

Най-добри сделки