.

.

PATKAW 4 бр. Играчка за котки, Плюшени Играчки за котки, Плюшени Играчки за никнене на млечни зъби при Коте, Играчки за Котки, Забавни Играчки за никнене на млечни зъби п?

PATKAW 4 бр. Играчка за котки, Плюшени Играчки за котки, Плюшени Играчки за никнене на млечни зъби при Коте, Играчки за Котки, Забавни

BGN 4.13

Брой продукти
На склад

ИГРАЧКА за никнене на млечни зъби при коте - Дръж си коте здрави и активни, когато се наслаждавате, това е играчка за котки практични и удобниИГРАЧКА ЗА котки-МИШКИ - Позволете любимата си котка да си играе с тези красиви играчки, за да се намали тяхната самота, когато сте заети с работа или училище.ИГРАЧКИ за КОТКИ ЖЕВАЛОК - поддържайте усмивката на лицата на своите котки в ежедневието, котката няма да скучаят и се притеснява вас, което ви позволява да се съсредоточи върху работата.ЗАБАВНИ ИГРАЧКИ за КОТКИ - идеални за самостоятелна игра, това е играчка за котки ще се превърне в добър подарък за любителите на котки или на вашата собствена котка.ПЛЮШЕНИ играчки за котки - Дръж си коте здрави и активни, когато се наслаждавате, това е играчка за котки практични и удобни.ИГРАЧКА за никнене на млечни зъби при коте - Дръж си коте здрави и активни, когато се наслаждавате, това е играчка за котки практични и удобни.ИГРАЧКА ЗА котки-МИШКИ - Позволете любимата си котка да си играе с тези красиви играчки, за да се намали тяхната самота, когато сте заети с работа или училище.ИГРАЧКИ за КОТКИ ЖЕВАЛОК - поддържайте усмивката на лицата на своите котки в ежедневието, котката няма да скучаят и се притеснява вас, което ви позволява да се съсредоточи върху работата.ЗАБАВНИ ИГРАЧКИ за КОТКИ - идеални за самостоятелна игра, това е играчка за котки ще се превърне в добър подарък за любителите на котки или на вашата собствена котка.ПЛЮШЕНИ играчки за котки - Дръж си коте здрави и активни, когато се наслаждавате, това е играчка за котки практични и удобни.Пратката включва 4 × играчки за котки Особености -Материал : полиестер играчки за котки -Цвят : както е показано по-забавна играчка за котки -Размер : 7,00 X5,00 X5,00 см/2,75 X1,97 X1 играчки за котки, при които са зъбите. -Уникален подарък за любимите си котки, създава забавно и здравословна околна среда за израстването домашен любимец с помощта на тази мека играчка за котки. -Запазване на вашите мебели и предмети от бита, като предоставят на вашата котка добра играчка, за да стържа, остъргвам нокти, дръпна и скъса пищащую кошачью играчка. -Чудесен избор за улесняване на нервност, котки, форма, може да е по-добре да си играчка за никнене на млечни зъби при коте на вашата котка. -Позволете на котката да се забавляват в ежедневието, котката няма да ви позволи да скучаете или ви притеснява лесно, нека да се съсредоточи върху работата с котешки дъвче играчка.

Други функции

Най-добри сделки