.

.

EKEMOND Модернизирани дръжки контролер за аксесоари Oculus Quest 2, устойчив на удари каишка за ръка с отвор за батерия, каишка на глезена, Широка силиконова Защитно покрити?

EKEMOND Модернизирани дръжки контролер за аксесоари Oculus Quest 2, устойчив на удари каишка за ръка с отвор за батерия, каишка на глезена,

BGN 23.99

Брой продукти
На склад

? Идеално предпазва контролер-Изработен от екологично чист силикон премиум-клас, противоскользящий защитен силиконов ръкав от падане с каишка за ръкаА дизайнът околовръстен капак с дупки осигурява цялостна защита, защита от удар, надраскване от мравки и липсата на заключване на сигнала.които са предпазват контролер, съвместим с Quest 2. ? Хуманен дизайн-Дизайн на долния удължител, подходяща за ръце всякакъв размер, особено за по-големи дланите, осигурява по-удобен захват.Вълшебна лента от изкуствена кожа с метална катарама предотвратява загубата на сензорни контролери по време на игрите. ? Удобно да се замени батерията - Конструкция с отвор за батерия ви позволява лесно да смените батерията, без да се отстранява цялата дръжки на капака на контролера, просто отворете капака на отделението за батерията и след това издърпайте пластмасовата издърпване на отделението за батерията, за да лесно да се замени батерията. ? Материал премиум клас- Силикон премиум-клас осигурява удобно захващане текстурирани повърхности осигуряват допълнително сцепление, като предотвратява выскальзывание контролери от ръцете.Каишка за китката осигурява допълнителна защита и стабилност, което ви позволява по-дълбоко да се потопите в играта, няма чувство, няма ограничения. ? Лесна инсталация и премахване - твърди дизайн позволява много лесно да се интегрира покритие на ръкохватката за вашия контролер или да го оттеглят.Пратката включва : 1 двойка от калъфи за писалки, контролер, 1 чифт наколенников, 1 чифт затваряне на отделението за батерията и 6 пластмасови раздела за батерии 1 Ръководство за потребителя.Моля, обърнете внимание : батериите и контролери в комплекта не са включени!. ? Идеално предпазва контролер-Изработен от екологично чист силикон премиум-клас, противоскользящий защитен силиконов ръкав от падане с каишка за ръка.А дизайнът околовръстен капак с дупки осигурява цялостна защита, защита от удар, надраскване от мравки и липсата на заключване на сигнала.които са предпазват контролер, съвместим с Quest 2. ? Хуманен дизайн-Дизайн на долния удължител, подходяща за ръце всякакъв размер, особено за по-големи дланите, осигурява по-удобен захват.Вълшебна лента от изкуствена кожа с метална катарама предотвратява загубата на сензорни контролери по време на игрите. ? Удобно да се замени батерията - Конструкция с отвор за батерия ви позволява лесно да смените батерията, без да се отстранява цялата дръжки на капака на контролера, просто отворете капака на отделението за батерията и след това издърпайте пластмасовата издърпване на отделението за батерията, за да лесно да се замени батерията.

Други функции

Най-добри сделки