.

.

Двуслойни Хамак за Хамстер, Клетка за Домашни Любимци, Хамак с Пръстени, Малко Животно, Морско Свинче, Плъх, Окачен Топло Хамак за Плъхове, Захарен Планер, Протеин, Ч?

Двуслойни Хамак за Хамстер, Клетка за Домашни Любимци, Хамак с Пръстени, Малко Животно, Морско Свинче, Плъх, Окачен Топло

BGN 3.33

Брой продукти
На склад

【Лесна инсталация】 Двуслойни хамак за домашни любимци, снабден с куки за лесно закачане и определяне навсякъде клетки за домашни любимци, която е лесно да се установи ръчно или машинно пране.Машинно пране изисква облекчаване на куки. 【Здрави материали】 хамак-клетка за домашни любимци е направена от платно и фланела, които са безопасни, нетоксични, омекнат и са удобни и няма да се отрази на здравето на вашия домашен любимец. достатъчно здрав, за да им служат дълго време, осигуряване на топла, комфортна и мека среда и за вашите малки домашни любимци. 【ШИРОКО се ИЗПОЛЗВА】Този малък хамак-клетка за домашни любимци - това е не само добро място за игри на домашни любимци, но и място за сън или убежище за хамстери, подходящо за хамстери, морски свинчета, чинчили, порове, плъхове, катерици, таралежи, зайци и други малки домашни любимци.Разбира се, това ще бъде чудесен подарък за семейството или приятели, които държат на малки домашни любимци. 【Лесно да се играе И почива】 Сладко малко хамак-клетка за домашни любимци ги предоставя много възможности за избор, където те могат да скачат нагоре и надолу, за да играят, да се отпуснете на горния етаж, когато да се уморят, или да спи на долния етаж.Така че това не е само дом за малки животни, но и увеселителен парк за тях. 【УНИКАЛЕН дизайн】 Двоен хамак може да осигури на вашия домашен любимец от повече място за движение.Вашият домашен любимец може да се охлади или да общуват с вас от най-високото ниво, докато по-ниското ниво осигурява дискретно и удобно място за спане за вашия домашен любимец. 【Лесна инсталация】 Двуслойни хамак за домашни любимци, снабден с куки за лесно закачане и определяне навсякъде клетки за домашни любимци, която е лесно да се установи. ръчно или машинно пране.Машинно пране изисква облекчаване на куки. 【Здрави материали】 хамак-клетка за домашни любимци е направена от платно и фланела, които са безопасни, нетоксични, омекнат и са удобни и няма да се отрази на здравето на вашия домашен любимец. достатъчно здрав, за да им служат дълго време, осигуряване на топла, комфортна и мека среда и за вашите малки домашни любимци. 【ШИРОКО се ИЗПОЛЗВА】Този малък хамак-клетка за домашни любимци - това е не само добро място за игри на домашни любимци, но и място за сън или убежище за хамстери, подходящо за хамстери, морски свинчета, чинчили, порове, плъхове, катерици, таралежи, зайци и други малки домашни любимци.

Други функции

Item Type:
Pet Cage Hammock
Material:
Canvas, Flannel
Use:
Small Pet Four Seasons Double Hammock
Product Size:
Flat Cover Size:
Approx. 35x35x35cm / 13.8x13.8x13.8in
Package List:
1 x Pet Cage Hammock:
Note:
Please allow 0‑2cm error due to manual measurement.:
Най-добри сделки