.

.

minkissy Детски Шампоан За Коса на Силиконова Капачка Защитен Протектор Регулируема Лепило Шампоан За Измиване на Деца Момиче на Козирка на Ухото за Деца с Шапка за Пл?

minkissy Детски Шампоан За Коса на Силиконова Капачка Защитен Протектор Регулируема Лепило Шампоан За Измиване на Деца Момиче на Козирка

BGN 5.66

Брой продукти
На склад

Капачка за детски шампоан за душ : Предпазва очите на детето от попадане на вода и шампоан по време на вземане на душ или измиване на косатаШапка за къпане на бебето : Детска шапка за душ предпазва от шампоан и вода в ушите, очите или устата, което е много полезно и удобно.Шапка за плуване на бебета : Предотвратява попадането на вода и шампоан в очите и ушите на детето. Шапка за къпане с шампоан бебе.Защитна капачка за душата : Множество, малък обем и удобно переноске.Поддържайте прическа суха и се насладете на времето, докато вземе душ, ще се ползвате шампоан, посещение на СПА салон и други дейности.Средство за измиване на косата деца : Тази шапка за душ, изработен от TPE и безопасно за вашите деца.Пратката включва 1 x Особености-Произведен от материал, TPE, здрав и сигурен, му е трудно да се прекъсне -Размер : прибл.5 x 1 виж -материал, от който вашето дете ще бъде удоволствие да докосвате кожата - Двойни пътя, безпрепятствено протичане - Вашето дете ще се радвате на миене на косата и къпането. - Не позволява попадането на вода и шампоан в очите и ушите на бебето - Материал : TPE. - лесно се побира и се отстранява - Цвят : жълт Описание на продукта шапка за бебе, шампоан за душ с регулируема конструкция практична, можете свободно да регулирате размера. шапка за къпане на бебето бебето често плаче, защото водата е случайно попада на него в ушите, когато миете косата на вашето бебе?Този обект представлява една шапка за душ, произведени от материал, TPE, солидна и сигурна.

Други функции

Най-добри сделки