.

.

свързващ Кабел с дължина 20 см, Антикоррозионный тел, Здрав Противоокислительный за общо предназначение, за Преброители, за апаратура, за Противоокислительного за ?

свързващ Кабел с дължина 20 см, Антикоррозионный тел, Здрав Противоокислительный за общо предназначение, за Преброители, за апаратура,

BGN 2.00

Брой продукти
На склад

Изработен е от висококачествена пластмаса, която е с висока устойчивост на корозия и дълъг животИзработен е от висококачествена пластмаса, която е с висока устойчивост на корозия и дълъг живот.Пластмасов защитен слой значително подобрява изолацията и го прави по-безопасен за употреба.Преходни кабели имат широко приложение, като например компютри, уреди, електромери и т. Продукт използва върхова технология с глоба изработка на производство за предоставяне на повърхността.Този електронен компонент "жена‑жена" са внимателно проектирани, за да бъде удобен и траен.Изработен е от висококачествена пластмаса, която е с висока устойчивост на корозия и дълъг живот.Изработен е от висококачествена пластмаса, която е с висока устойчивост на корозия и дълъг живот.Пластмасов защитен слой значително подобрява изолацията и го прави по-безопасен за употреба.Преходни кабели имат широко приложение, като например компютри, уреди, електромери и т. Продукт използва върхова технология с изтънчен качество на производство за предоставяне на повърхността.Този електронен компонент "жена‑жена" са внимателно проектирани, за да бъде удобен и траен. Изработен е от висококачествена пластмаса, която е с висока устойчивост на корозия и дълъг експлоатационен служения2. Пластмасов защитен слой значително подобрява изолацията и го прави по-безопасным3. тел имат широко приложение, като например компютри, уреди, броячи и т. Продуктът използва модерна технология с изтънчен на качеството на производство, за да се гарантира поверхность5. Този електронен компонент "изход‑изход" е внимателно проектиран, за да бъде удобен и траен Спецификация : Вид на продукта : Проводматериал : Пластикширина : прибл.54 мм /0,1 инча Дължина : прибл. 20 см / 7,9 инча Осъществяване Списък : 10 x тел.

Други функции

Item Type:
wire
Material:
Plastic
Width:
Approx. 2.54mm / 0.1in
Length:
Approx. 20cm / 7.9in
Package List:
10 x Wire :
Най-добри сделки