.

.

Клетка за птици полети в комплект Клетка за птици домашни любимци папагал птица превозвач пътна чанта раница космическа капсула преносим и дишаща, красив външен п?

Клетка за птици полети в комплект Клетка за птици домашни любимци папагал птица превозвач пътна чанта раница космическа капсула преносим

BGN 3.00

Брой продукти
На склад

Вентилация : Птичья клетка не ще загораживать светлинаТака че вътрешната част на вашата клетка за клетки трябва да бъде ярко осветена, така че по всяко време да следи передвижениями вашите неразлучников.Размери : 32 см х 26 см х 41 см / 12,6 инча × 10.2 инча х 16 инча.Тази птичья клетката с двоен цип лесно се отваря и затваря, и може да се използва в продължение на дълго време.Лек и портативен : Лек дизайн улеснява переноску, може да се носи дръжката или да виси на раменете.Подходящ за пътуване.Вентилационна конструкция раница за транспортиране на птици осигурява достатъчен въздушен поток, а не духоту. Вентилация : Птичья клетката не блокира светлината.Така че вътрешната част на вашата клетка за клетки трябва да бъде ярко осветена, така че по всяко време да следи передвижениями вашите неразлучников.Размери : 32 см х 26 см х 41 см / 12,6 инча × 10.2 инча х 16 инча.Тази птичья клетката с двоен цип лесно се отваря и затваря, и може да се използва в продължение на дълго време.Лек и портативен : Лек дизайн улеснява переноску, може да се носи дръжката или да виси на раменете.Подходящ за пътуване.Вентилационна конструкция раница за транспортиране на птици осигурява достатъчен въздушен поток, а не духоту. Гъвкавост : Осигуряване на удобно място за спане за вашия домашен любимец. Подходяща за клетки за птици, клетки за домашни любимци.Име на продукта : пътна клетка за птици Материал изделия : кърпа Оксфорд + PC Цвят на продукта : жълт Применимая сцена : подходящ за вътрешно и външно използване на Елементи : 1. Моля, проверете размера, преди да купите.Поради ръчно измерване може да възникне грешка в 0-5 виж моля, разберете. С изключение на стоки, различни от птичи клетки, показани на снимките на стоката. Моля, обърнете внимание, че поради различни монитори може да има малка разлика в цвят, моля, разберете. Посочените данни са само за справка, размер се измерва ръчно, всяка променлива може да се различават, моля, обърнете се към самия продукт, благодаря. Ако откриете някакви проблеми с нашите продукти, моля не се колебайте да се свържете с нас по електронна поща, ние ще решим проблема възможно най-скоро. Поздравете вашите мнения и препоръки, за да можем да ви предоставим най-добрите продукти и услуги. Благодаря, че посети магазина ми, натиснете, за да влезе в магазина ми, ще има много продукти за вашата помощ, логистика, обикновено, изпращаме в рамките на 1-3 дни, а очакваното време на пристигането си е 9-15 дни.

Други функции

Най-добри сделки