.

.

Juvielich Crystal Дърпа Дръжката Кутия Дръжки От Алуминиева Сплав на Пластмаса за Кухненски Шкафове Кутии Шкафа 96x24 мм, 4 бр.

Juvielich Crystal Дърпа Дръжката Кутия Дръжки От Алуминиева Сплав на Пластмаса за Кухненски Шкафове Кутии Шкафа 96x24 мм, 4 бр.

BGN 13.68

Брой продукти
На склад

【РАЗМЕР】 Разстояние между дупките : 96 мм / 3,78"; Височина : 24 mm /0,94"; Характеристика на винта : 4x20 mm 【Висококачествени материали】 е Изработен от утолщенного и твърдо с сплав и пластмаса за трайността в употреба, отлична устойчивост на корозия и здравина. 【ОБЯСНЕНИЕ】 Лесно се съчетава с всички уреди от неръждаема стомана и е опакован в индивидуална кутия, за да се предотврати увреждане на финала. 【ПРИЛАГАНЕТО на ПРОДУКТА】, Подходящи за различни стилове на шкафове, гардеробных, винарски шкафове, запирающихся шкафчета. 【Съдържание на опаковката】 4 бр. x теглене дръжка. 【РАЗМЕР】 Разстояние между дупките : 96 мм / 3,78"; Височина : 24 mm /0,94"; Характеристика на винта : 4x20 mm. 【Висококачествени материали】 е Изработен от утолщенного и твърдо с сплав и пластмаса за трайността в употреба, отлична устойчивост на корозия и здравина. 【ОБЯСНЕНИЕ】 Лесно се съчетава с всички уреди от неръждаема стомана и е опакован в индивидуална кутия, за да се предотврати увреждане на финала. 【ПРИЛАГАНЕТО на ПРОДУКТА】, Подходящи за различни стилове на шкафове, гардеробных, винарски шкафове, запирающихся шкафчета. 【Съдържание на опаковката】 4 бр. x теглене дръжка.Има множество декоративни дръжки на гардероба и на пръчки, можете да обновите вашата кухня, баня и мебели в най-кратки срокове. Изработен е от утолщенного и твърдо с сплав и пластмаса за трайността в употреба, отлична устойчивост на корозия и здравина. Дръжки на вратите на гардероба, увити независимо един от друг и внимателно опаковани, за да се избегне надраскване, така че клиентите могат да получат по-качествени продукти.Параметри : Материал : цинк, сплави, пластмаса Покритие : покритие Цвят : сребрист Височина : 24 mm / 0,94 "спецификации на винта : 4x20 мм Разстояние между дупките : 96 мм / 3,78" Mailto Съдържание : 4 бр. х прибиращи дръжки.

Други функции

Най-добри сделки