.

.

Скоба за скакателните стави на задния крак на кучето PETNEDO, Двойка Двойни Компрессионных скоби за краката на кучето с метални пружинящими ивици, Защитава раната зад?

Скоба за скакателните стави на задния крак на кучето PETNEDO, Двойка Двойни Компрессионных скоби за краката на кучето с метални пружинящими

BGN 0.33

Брой продукти
На склад

【ОПТИМАЛНА ПОДКРЕПА】 Тази двойка шини за краката на кучето е проектирана с помощта на нашите многобройни подобрения, за да отговаря на крака от кучета и да се осигури по-солидна подкрепа на нейните повредени кракатаТова може да попречи на зализывание на рани, облекчаване на болки в ставите на вашето куче, както и ефективно да защитава и лекува рани. 【УДОБНИ и дишащи】 Този бандаж за кучета е изработена от висококачествен неопрен и найлон хастар.Вътрешната тъкан е мека и здрава, тя е лесно да се носи и пере, тя не натирает, не щиплет и не травмирует кожата, подходящ за дълго носене и многократно използване.Уникален текстилен дизайн подобрява дишането. 【ПОЛЕЗЕН ДИЗАЙН】 е Оборудван с две еластични прижимными колани и регулируеми джапанки на велкро, които се определят еластична превръзка около долния ставите (китките) и свободно да уреждат най-подходящ за кучета плътността на прилепване на лапите, не се движат и не соскальзывая надолу. 【ТИ ТРЯБВА ДВОЙКА! 】Произведеният по двойки в подкрепа на двата крака, той може да осигури баланс на тялото на кучето и стабилност, така че краката на куче може по-бързо да се възстановява.Във всеки наш бандаже за кучета има две метални пружинящие апликации, които осигуряват по-солидна подкрепа и стабилизиране на лапите на кучето по време на травма. 【Размер】 Моля, обърнете се към таблицата с размери (на снимката вляво или по-висока) за измерване и определяне на размера. забележка : тези скоби не са подходящи за малки породи.

Други функции

Най-добри сделки