.

.

David accessories Огромни Блестящи Големи и Малки Преливащи се цветове, Пайети от Изкуствена кожа 10 бр./компл. 7,7 x 12,9 (20 см x 33 см), Листа от смесени Изкуствена кожа, Връзки, за ?

David accessories Огромни Блестящи Големи и Малки Преливащи се цветове, Пайети от Изкуствена кожа 10 бр./компл. 7,7 x 12,9

BGN 11.39

Брой продукти
На склад

Различни материали : комплектът включва 10 бр цветни блестящи големи малки переливающихся пайеток от изкуствена кожа, само на 10 бр за един комплект е достатъчен за вашите различни запитвания, за ваше удобство се предлага без гънки на простынях.Размери на продукта : размери на всеки лист / ч за 7,7 "x 12,9" (20 см x 33 см), дебелина на листа е различна, всички наши листа се изрязват ръчно и ще бъде малко да се различават по размер. Лесно : просто шиене и обработка на ръка или на пишеща машина, ако имате някакви проблеми с машината при рязане, силно се препоръчва да се използва ножица.Широко приложение : идеален за бебешки работи, производство на бантов за коса/ портмонета / торбички, работи за коса, бижута, шиене, украса за празнични партита за рожден ден, изработка на обеци, обложки за книги, scrapbooking и празнични украси, както и на други съшива облекло diy проекти "Направи си сам".Моля, обърнете внимание : поради самия материал кожени кърпи могат да имат лек мирис, просто ги оставете навън в продължение на 1-2 дни, и миризмата ще се разсее.David accessories Дебели блестящи големи и малки преливащи се цветове, пайети от изкуствена кожа 10 бр. 7,7 "x 12,9" (20 см x 33 см), смесена листове от изкуствена кожа, връзки, за производство на кожени обеци и бантиков Подробна информация за продукта : ♥ Размер : Размер на всеки лист е 7,7 "x 12,9" (приблизително 20 см х 33 см) ♥ Дебелина Дебелина на листа приблизително е 0,049 инча, моля, позволявате някаква грешка поради различни измервания Характеристики : ♥ Различен модел, фантастични ярки пайети и външен вид, лесно са начални и отсеиваются, не истираются Лесно шиене и производство на ръчно ♥ идеален за diy, лъкове, изработка на шапки, изделия от коса, производство на бижута, шиене, тапицерия на мебели, scrapbooking, етикети, чантата ♥ чудесно за подобряване на умствените способности на децата и засилване на емоции между родители и деца е Предпоставка включва : 10 комплекта от изкуствена кожа с големи и малки переливающимися пайети моля, Обърнете внимание : 1. Цветовете могат да се различават малко от компютърни монитори 2. Всички размери са измерени ръчно, са възможни отклонения за 0-1 3 cm. Моля, отворете опаковката и поставете в проветрено място, миризмата на кожата постепенно ще изчезнат.

Други функции

Най-добри сделки