.

.

36ШТ 9,45 Гъвкави Пръчки маша, Гъвкави Пръчки маша за коса, Гъвкави Къдрене маша за Коса, Поролоновые Извиване Flexi Twist Без Отопление за Дълги, Къси коси на Жените и 2 Стом

36ШТ 9,45 Гъвкави Пръчки маша, Гъвкави Пръчки маша за коса, Гъвкави Къдрене маша за Коса, Поролоновые Извиване Flexi Twist

BGN 5.33

Брой продукти
На склад

Набор от порест каучук бигудей за коса : маши за коса-маши, вие ще получите 36 парчета от порест каучук бигудей за коса лилав цвят в комплект вървят 2 стоманени гребен за коса, общо 38 броя.Можете свободно да комбинирате тези плойки за лесно създаване на различни къдрите в съответствие с вашите нужди.Идеална маша на къси, средни и дълги косми.Не само можете да ги използвате, за да създадете своята прическа, но и да ги споделят със своите приятели, за да се забавляват, без да се притеснявате за липса на плоек.Къдрене с поролоновыми пръчки Материал : нашите маши за коса с меки поролоновыми пръчки без отопление изработени от качествена гума, гъвкави, устойчиви и леки, конструкцията им без отопление ще ви осигури лекота на използване.Гъвкав утюжок вътре в пръта е по-гъвкав, за да отговори на различните нужди в завивке.Помага ви лесно и бързо създаване на красиви и естествени къдрици, без да уврежда косата.Предназначени за преки, дълги, средни и къси коси, повърхностен гладък валяк и защитава косата от неговата структура по възраст.Гъвкави пръчки маша за коса с размер 2 x гребен от крысиного на опашката.Големи пръти Flexi Характеристики : 1. Пръти маша Flexi са изработени от вспененных материали най-високо качество, се отличават с висока здравина и лекота на почистване и поддръжка. В комплект от 36 пръчки за коса включва 36 броя гъвкави пръчки и 2 гребен за чесане плъхове опашки.Можете да ги използвате дори върху суха или влажна коса, за да получите перфектни къдрици, без нагряване или усилия. Маши за коса без отопление, са лесни за използване, не се нуждае от шипове, спете спокойно.Тези маши за коса ще ви помогнат с лекота завить косата. Лесно, бързо, с пяна, не повреждающей коса, за да създадете красива къдрава коса.Гладка повърхност на моторизирани валяка предпазва косата от неговата структура по възраст. Гъвкав утюжок вътре в пръта е по-гъвкав и взаимозаменяеми, за да отговори на различните нужди в завивке. За всички типове коса : влажни, сухи, нормални, мастни, вълнообразни, увивни или директно.Подходящ за домашна употреба, за професионална употреба, салон за красота и др.Как да използвате валяк за пяна за коса : 1. С помощта на гребен "сърдит опашка", отделно малка кичур леко влажна или суха коса. Увийте кичур коса около нашата плойки няколко пъти и вдигнете плойку към кожата на главата.

Други функции

Flexible Rods for Hair Length:
24cm/9.45inch
Hair Curling Rod Diameter:
1/2 Inch
Flexible Curling Rods for Long Hair Material:
soft foam, flexible iron
Flexible Hair Rollers Colors:
purple
Rod Rollers Package Includes:
36 x Flexible curling rods; :
2 x Rat tail comb.:
Large Flexi Rods Features:
1. The Flexi Curling Rods are made of foam superior quality materials, highly durable, and easy to clean and maintain.:
2. This pack of 36 hair rods includes 36 pieces flexi rods and 2 Rat tail combs . You can use them even in dry or wet hair to get the perfect curls without heat or effort.:
3. No heat hair curler, easy to use, no pins needed, sleep easy. These curler sticks will help make curl hair with ease.:
4. Easy, quick, foam-made without hurting hair to create beautiful and gorgeous curly hair. A smooth roller surface protects hair from breakage.:
5. The flexible iron inside the rod is more flexible and changeable to meet various curling needs.:
6. For all hair types wet, dry, normal, oily, wavy, curly, or straight. Suitable for home use, professional use, salon, and so on.:
How to use hair foam roller:
1. Use the rat tail comb to separate a small section of slightly damp or dry hair.:
2. Wrap the section of hair around our curling rod several times, and roll our curling rod up towards the scalp.:
3. Then, bend the ends of our curling rod to hold the hair in place. :
4. Keep it for 1 hour to 2 hours. If you use a hairdryer, the wave will form fast.:
Note:
1. It is recommended to use it when the hair is 60% to 80% dry after shampooing.:
2. The pointed part included, please keep away from kids.:
3. For manual measurement, please allow little size errors.:
Най-добри сделки