.

.

USB Слушалки NUBWO с микрофон, Шумопотискане и управление на Звука, Сверхлегкая, Ултра Удобната Компютърна Слушалки за Лаптоп, КОМПЮТЪР, Skype, Zoom, Вебинара, Кол-център, Къ?

USB Слушалки NUBWO с микрофон, Шумопотискане и управление на Звука, Сверхлегкая, Ултра Удобната Компютърна Слушалки за Лаптоп, КОМПЮТЪР,

BGN 9.06

Брой продукти
На склад

Микрофон с шумопотискане : Технология за намаляване на шума, микрофони, помага за премахване на фоновия шум, както и при общуването не ще електрически токВъртящ се на 180 градуса микрофон ви позволява точно да улови звук.Висококачествена работна комуникация е възможна дори в шумна офис среда.Цял ден Комфортно:Меки и дишащи слушалки по приятни за кожата, а теглото на слушалка е много малък, поради което на главата и ушите не боли при продължителна работа в слушалките.Това е страхотно намалява налягането в главата.Функции на онлайн ключа за управление на щепсела и да играе, драйвери за КОМПЮТЪРА, на лаптоп, на Mac не са необходими поради съвместимост с USB.Благородна и регулируема ръкохватка за главата.:Слушалките са изработени от висококачествен материал, дори ако растянете слушалки, те няма да пренебрегнете космически лесно.Освен това, можете да регулирате ширината на слушалки с помощта на дръжка на главата, в съответствие с обиколката на главата. Гаранция 1 година и широка съвместимост : Той може да работи с Windows 2000/7/8/10/XP/Vista, Mac OS X и повечето от водещите платформи UC, Softphone.Идеален за Skype-чат, бизнес, кол-център, конферентни разговори, диктовки, Dragon speak, онлайн курсове, презентации на webinars и много други.NUBWO (Моно) Headset HW02 - това е качество на офис на usb слушалки с однонаправленным микрофон с шумопотискане.Идеален за претенциозните класни стаи и отворени офис пространства.Тази слушалка използва един 3.5 мм жак и USB звукова карта и е съвместим с PC, Mac, Chromebook, планшетами, смартфони, MP3 плейъри, PS5, PS4, Xbox one и повечето системи за игри с порт aux.Технически характеристики на : . Размер на говорителя : Φ27 мм Съпротивление : 32 Ω ± 15%. Чувствителност : 103 db ± 3 db. Честотен Диапазон : 20-20 khz. Дължина на кабела : 1,5 м Микрофон : еднопосочно интерфейс микрофонного вход : USB/3,5 мм. на Помещение включва : . подвижни USB дистанционно управление.

Други функции

Най-добри сделки