.

.

Лигав Лист, Черен Лепкав Лист, Подплата от Купчина Кутии за бижута 10шт, Лепкава Флокированная Плат, Самозалепващи Филцови Тъкани 11 x 8,3 Инча, Подплата от Филц за пода?

Лигав Лист, Черен Лепкав Лист, Подплата от Купчина Кутии за бижута 10шт, Лепкава Флокированная Плат, Самозалепващи Филцови

BGN 5.14

Брой продукти
На склад

[Idea САМ Sheet] : Това е чудесен практичен лигав лист, размера на 11x8,3 инча, можете да изрежете от всякакъв размер в зависимост от вашите нужди, идеален за създаване на собствени художествени изделия [Качество на надеждна] : Този войлочный подложка за ковчежета от самозалепващо се почувствах тъкан е изработена от качествен флокированного на тъканта материал, който не само има изискан външен вид, но и притежава висока устойчивост на износване, си е трудно да се съборят или да се повреди, тя е здрава и надеждни за използване в продължение на дълъг експлоатационен срок. [Широко приложение] : Този черен лепкав лист има 10 бр. в комплект, практично и ефективно, може да се използва широко за подпори за показване на бижута, опаковане на шоколадови кутии, залепване вътре рамки за защита на снимки, кутии за вино, кутии за бижута, кутии за часовници и т. [Изящно направено] : Лепкава флокированная плат с подплата от нпд за подарък кутия за бижута изработена от качествен флокированного на тъканта материал, който има по-дълбок тъмно черен цвят и отлично усещане на допир, има изискан външен вид за подобряване на качеството. [Отговарят гаранция] : Ние сме ориентирани към клиента компания, която се стреми да предостави най-добрите продукти и бързо обслужване, ако имате някакви проблеми с този продукт, вие може да се свържете с нас и ние ще ви помогнем да решите проблема възможно най-скоро.Характеристики : 1. На задната страна със стикер, можете да отклеить и се залепи директно, не се нуждаете от никаква лепило. Този материал притежава мек стереоскопическим усещане, което е идеално за много занаяти, накити. Можете да го откъсне, за да се регулира размера в зависимост от вашите нужди, с негова помощ можете да защитите вашите бижута от повреди. Благодарение на изискан иновации меки цветове, той се отличава с висока устойчивост на цвета, не избледняват и е трайна употреба. Широко се използва за подпори за показване на бижута, опаковане на кутия за шоколад, залепване вътре рамки за защита на снимки, кутии за вино, кутии за бижута, кутии за часовници и т. Параметри : Тип на продукта : Флокированная плат Материал : Фокинг + лепило Размер : прибл. 29,5x21 см/11x8,3 инча Тегло : приблизително 124 г / 4,37 унция Осъществяване Списък : 10 х флокированная плат.

Други функции

 :
Item Type:
Flocked Cloth 
Material:
 Focking Material +Adhesive
Size:
Approx. 29.5 x 21cm / 11 x 8.3in
Weight:
Approx. 124g / 4.37oz
Package List:
 
10 x Flocked Cloth :
Най-добри сделки