.

.

Четка за тоалетна, Набор от Тоалетни четки и притежателите на, Средство за почистване на Тоалетната чиния, Четка за Тоалетна с дълга дръжка и Държач, Стенни Косъм, Ч?

Четка за тоалетна, Набор от Тоалетни четки и притежателите на, Средство за почистване на Тоалетната чиния, Четка за Тоалетна с дълга дръжка

BGN 57.13

Брой продукти
На склад

* Предназначен за поддържане на чистотата на подовете в баните Чист класически вид се съчетава с всякакъв интериор; идеален за половинных и пълни вана, стаи за гости, бани, тоалетни; Използва в домове, апартаменти, вили, хотели, вили, проходимост и къмпинги * Капки незабавно улавливаются за да се осигури подходяща вентилация. * изключително здрава гума в търговската мрежа.Поддръжка : Ако имате някакви въпроси, моля, свържете се с нас, ние ще ви отговорим в рамките на 24 часа. * Предназначен за поддържане на чистотата на подовете в баните Чист класически вид се съчетава с всякакъв интериор; идеален за половинных и пълни вана, стаи за гости, бани, тоалетни; Използва в домове, апартаменти, вили, хотели, вили, проходимост и къмпинги. * Капки незабавно улавливаются за да се осигури подходяща вентилация. * изключително здрава гума в търговската мрежа.Поддръжка : Ако имате някакви въпроси, моля, свържете се с нас, ние ще ви отговорим в рамките на 24 часа.MRXFN Добре дошли в моя магазин! Размер : 55*8 смМатериал : PP + tprцвет : сив.

Други функции

Най-добри сделки