.

.

Кабел за микрофон NCGGY USB Кабел-конвертор XLR за свързване на микрофон към USB конектора, за микрофони или запис на караоке пеене, 16 фута (XLR към USB)

Кабел за микрофон NCGGY USB Кабел-конвертор XLR за свързване на микрофон към USB конектора, за микрофони или запис на караоке пеене,

BGN 48.96

Брой продукти
На склад

?【Функционален дизайн】 Кабел за свързване на микрофон USB20 ви позволява да записвате висококачествени цифрови музика. този кабел може да бъде също толкова практично, като връзка и запис с помощта на китара, микрофон или всеки друг инструмент или устройство с XLR конектор. ?【Супер съвместимост】 Женски микрофон USB кабел-XLR е съвместим с Mac OS X, Windows 98 SE/2000/XP/Vista/windows 7/Windows 8. Лесен за работа, поддържа plug and play, може да се използва върху всички компютри.Това е много популярно на живо, по радиото и при записване на музика.Моля, обърнете внимание, че този кабел микрофон-USB не е подходяща за всякакви гласови игри като PS2 / PS3 / WII / XBOX и т. ?【Професионално качество】 Нашия USB кабел-XLR оборудван бескислородной мед 22 AWG 4 N с екраниран, фолио и метална оплеткой, които елиминират смущения, осигуряват безупречен звук, липса на гула, бесшумность, кристално чиста музика.Висококачествено изпълнение без шум, отличен избор за любовник музика. ?【Щепсела и да играе】 Нашия USB кабел-XLR не се нуждае от допълнителен драйвер.Просто свържете USB конектора към компютъра, компютърът го разпознава като аудио вход и автоматично ще инсталира всички необходими драйвери.Това е дизайн ", Щепсела и да играе", е много прост и удобен.Позлатени конектори 24-каратово устойчиви на корозия и осигурява ясен, плавен оптимален сигнал, предоставяне и предаване на сигнала с минимални загуби. ?【Гаранция за качество и обслужване】 компанията се стреми да представи продукти с отлично качество, които са с изящен дизайн и разумни цени и предоставят най-добрите решения за свързване на вашата работа и живот.Моля, не се колебайте да се свържете с нас, ако имате някакви въпроси, любезното и своевременно обслужване на клиентите ще бъдат предложени в рамките на 24 часа!. ?【Функционален дизайн】 Кабел за свързване на микрофон USB2.0 ви позволява да записвате висококачествени цифрови музика. този кабел може да бъде също толкова практично, като връзка и запис с помощта на китара, микрофон или всеки друг инструмент или устройство с XLR конектор. ?【Супер съвместимост】 Женски микрофон USB кабел-XLR е съвместим с Mac OS X, Windows 98 SE/2000/XP/Vista/windows 7/Windows 8. Лесен за работа, поддържа plug and play, може да се използва върху всички компютри.Това е много популярно на живо, по радиото и при записване на музика.

Други функции

Най-добри сделки