.

.

DABASHAN 2 бр. Ясла за сено за конете, Ултра Бавно Ясла за сено, окото, за сено, за да проверите за коне, Чанти за сено за конете, козите, Регулируема презрамка, Голям Голям ?

DABASHAN 2 бр. Ясла за сено за конете, Ултра Бавно Ясла за сено, окото, за сено, за да проверите за коне, Чанти за сено за

BGN 9.59

Брой продукти
На склад

【Чанта за хранене със сено】Чанта за хранене със сено с регулируема панделка за по-удобно захващане и хранене, high-performance метална кука, здрав и издръжлив, висококачествено водонепроницаемое покритие, влагостойкое 【Здрава мрежа за сено за конете】 - дължина от 40 инча (в напълно растянутом състояние), направени от здрав найлон мрежа от монофиламенти с трайно горната въже, с капацитет за около 3-4 люспи сено.Тази 40-инчов мрежа за подаване на сено е изработена от мека и здрава поли-тел с дебелина от 4 Тона и е с 2 по-малки дупки с размер 4 х 4 инча за бавно подаване. 【Голям размер】 При габаритных размери 35 см. * 18 cm * 46 см нашата чанта за сено за конете разполага с голям размер, който позволява да побере голямо количество сено за правилното хранене.Здрава конструкция : Нашата чанта за хранене на коне, изработени за щадящо, точно хранене на коне с по-малко отпадъци сено, се различава подсилени шевове и като цяло е лека и здрава конструкция. 【Здравословен】 Естественото поведение при слаб хранене позволява на коня има с комфорт по по-естествен ритъм и да го подобрява цялостното храносмилане, което се препоръчва от ветеринарни лекари за предотвратяване на язви на стомаха, колики и скучни поведенчески навици. 【Подходящ】 не само за коне, тази чанта за сено идеален за овце, магарета, едър рогат добитък и понита на вашата ферма.Това е професионалният избор за вашата ферма.Защо да използвате устройство за подаване на сено haynet с бавна подаване? 1. Забави процеса на ядене, което допринася за подобряване на храносмилането 2. Дръжте сено чиста, суха и не разбрасывайте по земята 3. Намалете отпадъците, пестене на разходи сено 4. Увеличете времето на прием на храна, намалете умората на 5. контролирайте теглото на коня 6. спестете време на бензиностанция.

Други функции

Най-добри сделки