.

.

Коледен Коледен комплект за Саграда Фамилия Украса на двора - Сцена с яслями Религиозни Коледни знаци - Комплект от 8 изрезки за сцена с яслями при Раждането на Бебе?

Коледен Коледен комплект за Саграда Фамилия Украса на двора - Сцена с яслями Религиозни Коледни знаци - Комплект от 8 изрезки за сцена с яслями

BGN 11.33

Брой продукти
На склад

【ПРАЗНУВАЙТЕ КОЛЕДА】 Празнувайте истинската причина за този сезон забавно вертепом на откритоОчарователен дизайн и ярки цветове ще придадат допълнителен завършек на вашата градина, двор или тревата.Споделете вашата вяра с тази прекрасна коледа. 【Знак на двора за коледно парти】 включва 8 координирующих украса на двора духът на Коледа : 1 Голяма форма на ясла; 1 форма на Ангел; 1 форма на камила; 3 Мъдрец; 1 форма на овце; 1 форма на овчар и 16 колов. 【УНИКАЛЕН ДИЗАЙН 】 Празнични украси в двора демонстрира традиционната сцена на Коледа.Следвайки Вифлеемской звезда, Три Волхва отговарят на новороденото бебе Исус с подаръци, а бебето Исус в яслите обграждат Мария, Йосиф, овчар и животни.Възхитителен дизайн и ярки цветове ще придадат допълнителен завършек на вашата градина, двор, косене на трева или на улицата!. 【Висококачествени коледни надписи в двора】 Означения в двора на Светия Коледа са изработени от здрава пластмаса, велпапе, който е водоустойчив и устойчив на атмосферни влияния, той добре се определя отвън, в дъждовни и снежни дни.Дълъг срок на експлоатация, не се притеснявайте за това, което ви отнесе вятъра или ще избухне. 【РЕЛИГИОЗНИ КОЛЕДНА УКРАСА】 Тези религиозни коледни надписи ще стане прекрасно допълнение към всеки религиозен Коледа, X-mas, празничната специален повод или новогодишната парти!Тези коледни аксесоари на Исус да се хареса както на възрастни, така и деца.

Други функции

Най-добри сделки