.

.

Locacrystal 40 бр., цифри от лъскав Планински Кристал, Самозалепващи етикети с блестящи номера за пощенски кутии, врати, автомобили, Занаяти 0-9, кристални железни цифри за ?

Locacrystal 40 бр., цифри от лъскав Планински Кристал, Самозалепващи етикети с блестящи номера за пощенски кутии, врати,

BGN 10.19

Брой продукти
На склад

✔️ Идеален за diy - нашите стикери с цифри от лъскав планински кристал са перфектното решение за вашата пощенска кутия в помещението и на открито със собствените си ръцеМожете да направите тези цифри от лъскав планински кристал отвън, в стаите на пощенската кутия на вашия дом, стаи квартири, стаи домашни адреси и т. Нанесете етикети с номера на пощенската кутия bling на гладка повърхност и се уверете, че не смачиваете ги някаква течност в продължение на 48 часа. ✔️ Широк спектър от ПРИЛОЖЕНИЯ - можете да произвежда тези самозалепващи етикети с номера на пощенската кутия от планински кристал за улици; освен това, тези стаи-дрънкулката може да се използва за украса на вашия автомобил, куфар за лаптоп, преносим компютър, подаръци, шапки, мебели и т. ✔ ️ РАЗЛИЧНИ НАЧИНИ за ИЗПОЛЗВАНЕ на Нашите стикери с номера bling са самоклеющимися и се нанася на желязо в стаята за дрехи.Просто махнете хартията от обратната страна и внимателно натиснете го към гладка повърхност.Или загрейте ютията до температура от памук (около 300 ° F), леко натискане в продължение на 20 секунди, за да придадат гладка повърхност.За да си рана служеше по-дълго, моля, уверете се, че стикерът не съдържа вода в продължение на минимум 48 часа след нанасяне. ✔️ ВИСОКО качество И опазване на околната среда - благодарение на стандарт клас ААА, всяка от нашите стикери с кристали и номера е 17 многослойни ограненных лица с висока яркост.Ние използваме трайно лепило и термостойкую стикер, екологично чиста и без рязка миризма. ✔️ Комплектът включва : -4 листа стикери с цифри, съдържа цифри 0,1,2,3,4,5,6,7,8,9, общо 40 броя блестящи стикери с цифри.Съвети : за Да се улесни използването на клиенти без вторична рязане, ние обработени изделия на висока температура лазерни.Около продуктите може да се появи няколко черни подпалин, но това няма да се отрази на нормалното използване и действие на продукти, моля, бъдете сигурни, когато купуват.Технически характеристики на : Всяка от нашите самозалепващи етикети с цифри Locacrystal кристал е с височина 2,24 инча (5.Можете да ги използвате в качеството на желаната комбинация от цифри, такава като номер на пощенска кутия, номер на стаята, телефонен адреси и т. на Изключителното качество на продуктите : За всеки елемент от декора на вашия diy привлече вниманието на нашите блестящи кристали отговарят на стандарт клас ААА, всяка от нашите стикери с кристали на регистрационни знаци има 17 многоликую огранку, висока яркост.

Други функции

Най-добри сделки