.

.

BESTOYARD Ден на Независимостта Дървена Венец От Перли Декор на Прозореца Американски Декор Начало Декор Селска къща Венец От Перли на 4 Юли Висящи Украшения Ден в Паме?

BESTOYARD Ден на Независимостта Дървена Венец От Перли Декор на Прозореца Американски Декор Начало Декор Селска къща Венец

BGN 1.33

Брой продукти
На склад

Дърво, Коноп ВъжеАМЕРИКАНСКИ ЗНАК ХАНИНГА - Уникален интериор от дървени мъниста и звезди, който е пълен с чувства, красотата на Деня на Независимостта, идеален за декорация.Мъниста за захващане към прозореца - Отлично качество на изработка осигурява добра информация, както и декор от мъниста го прави по-романтично.МЪНИСТА за окачване на ВРАТАТА - Венец от перли перфектно се съчетава с други аксесоари в дома си, за да се засили атмосферата на Деня на независимостта.МНОГОЯРУСНАЯ венец за ТАБЛА - Изработени във формата на венец от дървени мъниста и украсени с дървена биркой в формата на звезда, венец изглежда романтично и притежава добри декоративни ефекти.ПАТРИОТИЧЕСКАЯ венец от перли - прост и класически дизайн, който ще направи вашето парти в чест на Деня на независимостта по-радостен.Пратката включва 1 × Венец от дървени мъниста Характеристики -Размер : 74,00 X1,60 X1,60 см/29,08 X0,63 X0 бисерная конец с пискюл. -Материал : дърво, веревочная празнична гирлянда от мъниста -Цвят : както е показано на фигура, гирлянда от дървени мъниста в деня на независимостта - Венец от перли перфектно се съчетава с други аксесоари в дома си, за да се засили атмосферата на Деня на независимостта, подвешивая мъниста на врата. - Мъниста изглеждат чудесно в саксии с растения, светилника, на стената, на вратата или на настенном декорация във формата на тавата. - Широк спектър от приложения, подходящи за декорация на стени, врати, прозорци, веранда, градина, спални и т. патриотическими дървени мъниста. - Опростена структура, което улеснява декорация.Това е чудесен висулка, която ще се съчетае с всички ваши други декоративни украшения american haning sign. - Изящна изработка осигурява практичност и дълготрайност, може с увереност да се използват патриотична венец от дървени мъниста.Описание на продукта Висулка във формата на дърво за Ден на памет, изработени от висококачествени въжета, дървени материали, подвесное украса от дървени мъниста гладко на допир и приятни на допир ръка, му е трудно да пляскане или деформират. венец с флага, посветена на Деня на независимостта, венец от естествени дървени мъниста с биркой в формата на звезда, изпълнен с прекрасен аромат на Деня на независимостта!.

Други функции

Най-добри сделки