.

.

Весела Коледа Поздравления, Подвесное Кухненски Кърпи с Линия, 2 Опаковки, Красиви Кърпи За Ръце на Дядо Коледа, Мек Микрофибър, градините или коралово Бархатное Къ?

Весела Коледа Поздравления, Подвесное Кухненски Кърпи с Линия, 2 Опаковки, Красиви Кърпи За Ръце на Дядо Коледа, Мек Микрофибър,

BGN 2.67

Брой продукти
На склад

Подходящ размер : 30,5x43,2 см/12x17 см; Дизайн с магическа стикер (кукаСилно абсорбиращи : Супер абсорбиращи окачени кърпи, може да се пере в перална машина, сешоар, пералня машина, се препоръчва да се мие в хладка вода с температура под 40 ℃. Многоцелеви : Идеален декор за баня, мивка, стая за гости, тоалетна, тераса.Тези висящи кухненски кърпи са универсални и са подходящи за миене на съдове, автомивки, избърсване маси, у дома и в кухнята.В комплекта са включени : Добра опаковка с 2 бр. кухненски кърпи за ръце, комплекти кухненски бельо, специална картина също така да украсят своя топъл дом; моля свържете се с нас, ако имате някакви въпроси, ние ще отговорим в рамките на 24 часа.FFYHO - това е марка за домашен дизайн, ние имаме много стоки за дома и кухнята, изключителна снимка на продуктите, които ще стоплят вашия дом. 24 часа онлайн услуга, свържете се с нас, ако трябва да се коригира, дайте ни вашата снимка, ние проектираме за вас на продуктите.Размер : 30,5x43,2 см/12x17 см Материал : 100% полиестер, мек коралов кадифе Добре абсорбира влагата : машинно пране, сушене в пералнята, е отбелязано, че трябва да се перат в хладка вода с температура под 40 ℃ пухкав материал, лек и тънък, дишащ, не оставя следи, меки на пипане, не е лесно да избледнява Вграден дизайн с куки куки и примки, лесно подвешивается, лесно се подбират, можете да окачите навсякъде в дома си за бърз достъп за използване. удобни санитарни условия, подходящи за кухня, баня, тоалетна и други помещения с върха на пръстите, за да премахнете петната от вода.

Други функции

Най-добри сделки