.

.

Калъф за контролера Peziang PS5 за момчето, с Ергономичен дизайн ултра-Мек Силиконов Защитен Калъф, Калъф за геймпада за Playstation 5, Безжичен контролер DualSense, Калъф за контр?

Калъф за контролера Peziang PS5 за момчето, с Ергономичен дизайн ултра-Мек Силиконов Защитен Калъф, Калъф за геймпада за Playstation

BGN 4.62

Брой продукти
На склад

?【Оборудване, необходимо за любителите на игри】 Тази силиконова обвивка, със сигурност е благословия за любителите на игриДори и потни ръце вече не се страхуват!За да можете да продължите да играете тази игра още дълго време и да спечели крайната победа!. ?【Перфектен дизайн】 Корпус силиконов контролер PS5 отговаря на эргономичному дизайн.Информация за част от дланта на ръката си има структура на сухожилията, което значително подобрява сцеплението и контрол.Това може не само да подобри вашия комфорт, но и придават уникален външен вид. ?【Пълна защита покритие】 Тази ультратонкая силиконова обвивка покрива цялата детска дръжка, идеална за безжичен контролер Play Sation 5 dual sense и осигурява лесен достъп до всички бутони, контроли и портове, като защитава вашия контролер от падане и надраскване.Използвайте този силиконов корпус, за да се уверите, че вашият контролер PS5 сигурно, нов и стилен.Защитете вашия безжичен контролер!. ?【Лесна инсталация и премахване】 Той не се намесва в работата на повечето зарядни устройства за контролери.Силиконовата кожицата лесно се отстранява и за почистване.Преди повторно свързване към контролера се уверете, че той сухо. ?【Идеален подарък】 Този силикон е мек и удобен защитен калъф за игрален контролер предлага най-добрите игри на опит и множество развлечения.Това е най-добрият подарък за синовете си, семейството си, братята и приятелите на рождени дни, Коледа и други важни дни. Специално предназначени за контролер PS5 силиконова обвивка PS5 Dual Sense изработени от висококачествени материали, за да се гарантира максимално трайно и удобно използване.Ультратонкая и удобна силиконова обвивка предпазва вашия контролер и предоставя му се чувстват добре.Можете дори да забравите, където той се намира. Пълна защита покритие Уморени видите драскотини и повреда в контролера?Силиконов корпус PS5 предпазва вашия контролер от ежедневното износване, надраскване и удари.Бъдете сигурни, че вашият контролер сигурно и все още моден благодарение на нашия силиконовому тялото.Кух дизайн, разработен специално за нашата силиконовата на кожата, осигурява на естествеността и гладкост. Функция за плъзгане Вас все още притеснен изпотяване на дланите по време на игрите?Тази устойчива на плъзгане силиконова обвивка, със сигурност ще се превърне в подарък за любителите на игри.

Други функции

Най-добри сделки