.

.

Безжичен предавател и приемник, HDMI 580 фута през стената на 300 метра 5,8 G Поддръжка на 1080P при 60 Hz от 1TX до 4RX, HDMI, Wireless Extender kit с ниско закъснение 0,06 С Стрийминг на видео/ау?

Безжичен предавател и приемник, HDMI 580 фута през стената на 300 метра 5,8 G Поддръжка на 1080P при 60 Hz от 1TX до 4RX, HDMI, Wireless Extender

BGN 3.33

Брой продукти
На склад

На разположение от 1 TX До 1 RX 580 фута На разположение от 1 TX До 2 RX 530 фута. От 1 TX До 3 RX 490 FT Avalibale. На разположение от 1 TX до 4 RX 370 метра. Предавател и приемник WL090 HDMI-това е мини безжична удължителен кабел, захранващ вход 4 K и изход 1080 P 5,8 Ghz HDMI 2,0 HDCP Честота 1,4 0,06 С ниска забавяне HD без загуба и стабилен изход подобрено качество на изображението и по-богати детайли и ниска консумация на енергия. Технология двухдиапазонной антена с честота от 5,8 Ghz увеличава едновременно използване на двата диапазони, формиране на лъча да се фокусира и силата на сигнала на Wi Fi, Щепсела и да играе Мощни функции, софтуерът не е необходимо. Забележка : Този комплект безжичен удължител HDMI е бил изпълнен и може да се използва директно с устройството. 100% подходящ за работа при гледане на доклад за видеовызовах.Качеството на Ultra HD1080 P Изход Ultra HD за стрийминг на видео и аудио във формат HD 1080p с ниска латентност, поддръжка на резолюция 1080 P при 60 Hz и по-долу.Можете да споделяте големи конференции, филми, предавания на живо на спортни събития и много други с други от близките съвместими устройства. предаване на разстояние от 580 метра през стената от 300 фута. Безжичен предавател и приемник WL090 HDMI Vedio, щепсела и да играе, не са необходими драйвери и всички приложения, 1 TX и 1 RX подкрепа на 1 TX и 4 RXS. Уникален дизайн на структура, идеално се съчетава с аксесоари разширяване, компактен и лек, лесно преносими, идеална за снимане на открито, домашно кино, презентации и конференции на живо.Безжичен предавател и приемник, HDMI - това е безжична система за пренос на видео, който може да предава сигнали за мултимедиен интерфейс с висока разделителна способност (HDMI) от едно устройство на друго, без използването на традиционните кабелни връзки.VRRIIS е производител, специализирана в проучване, разработване и производство на устройства за безжичен предавател и приемник, HDMI.Affer - това е удобен и надежден начин за безжичен пренос на висококачествено аудио и видео сигнали, което ги прави отличен избор за широк спектър от приложения.Безжичен предавател и приемник, HDMI - това е безжична система за пренос на видео, която може да изпраща сигнали мултимедиен интерфейс HDMI с висока разделителна способност от едно устройство на друго, без използването на традиционните кабелни връзки.

Други функции

Най-добри сделки