.

.

Цифров усилвател S. M. S. L SA300 HiFi, усилвател клас D на чипове Infineon MA12070, вход RCA USB Bluetooth 5.0 APTX, няколко режима на еквалайзера с дистанционно управление (черен)

Цифров усилвател S. M. S. L SA300 HiFi, усилвател клас D на чипове Infineon MA12070, вход RCA USB Bluetooth 5.0 APTX, няколко режима на еквалайзера

BGN 77.99

Брой продукти
На склад

SA300 - това е универсален декодирующий усилвател на мощност, компактен и лек, но изключително мощенТова може да отговори на вашите основни ежедневни нужди.Разбира се, ако се стремим към по-високо качество на звука и по-функционални нужди, вие можете да се запознаете с другите ни модели, продукти за справка. 80 Вата RMS x 2 (4 Ω, 20hz - 20khz, 0,008% THD + N), идва с захранване 24, могат да управляват високоговорителя с мощност 280 W (8 Ω), 320 W (4 Ω) (само за пасивни високоговорители, не е за високоговорители със захранването).Висококачествена обвивка от алуминиева сплав с ЦПУ за точна обработка, технология на анодиране и заваряване, изящна изработка и деликатна докосване.Идеална текстура химикалки, всеки път, когато използвате дръжката, вие ще чувствате силно затихване.Всички функции могат да се изпълняват с помощта на писалката, но ако искате да управлявате дистанционно, можете също да използвате нашия съответното дистанционно управление. Приемник на Qualcomm Bluetooth 5.0, поддръжка на APT-X, на по-голямо разстояние на предаване.В процеса на използване на входа Bluetooth продължава повече подробности за музиката, която я прави по-нежна и мека.Можете да използвате вградените осем режима или корекция на високи и ниски честоти, за да изберете която ви харесва ефект.Ние обещаваме, че ако в продължение на 365 дни в някакви въпроси относно продукта, можете по всяко време да се свържете с нашия екип за поддръжка на клиенти, и ние ще ви дадем най-задоволителен отговор. Съвети : Моля, свържете адаптера на захранване към продукт, а след това захранване 220/100 Век MA12070-това е много ефективен, напълно интегрирани на чип за цифров усилвател на звука, базирана на технологията на много нива на превключване.Той поддържа диапазон на напрежението от 4 до 26 В, което позволява да се използва по много различни аудиоприложениях.Този чип е отлична ефективност потреблението на енергия.Оптимизиране на консумацията на енергия при възпроизвеждане на музика и направете това с предимство с ниско потребление на енергия.Висококачествен звук на изхода и превъзходна аудиоэффективность до 92%.

Други функции

Най-добри сделки