.

.

Ipetboom Мини Заек, Керамична Къщичка за Хамстер Малко Скривалище За Домашни Любимци Пещера Хамстер Охлаждащ Къща Хижа Клетка за Хамстер-Чинчила Малки Животни Мини-За?

Ipetboom Мини Заек, Керамична Къщичка за Хамстер Малко Скривалище За Домашни Любимци Пещера Хамстер Охлаждащ Къща Хижа Клетка за Хамстер-Чинчила

BGN 0.33

Брой продукти
На склад

Това е практично гнездо за домашни любимциИзработен от безопасен материал, издръжлив.Прост естествен дизайн създава усещане за природа, като вашия домашен любимец усещане за спокойствие и комфорт и ще му даде чувство за сигурност.Много подходящ за настаняване с домашни любимци, вашия домашен любимец ще се радвате на това гнездо.Практичен къщичка за хамстери.Добър подарък на вашите приятели, семейство и хора с домашни любимци.Аксесоар за домашни любимци.Осигурете на своя любим домашен любимец е удобно място за отдих и пълноценна почивка. Убежище на морски свинчета.Износостойкая играчка и за вашия домашен любимец.Керамични дизайн, който лесно се деформират.Възхитителен дизайн на формата, това е супер изглежда и модерен, приятен гнездо за вашия домашен любимец. Малко скривалище за хамстер.Това е практично гнездо за домашни любимци.Изработен от безопасен материал, издръжлив.Прост естествен дизайн създава усещане за природа, като вашия домашен любимец усещане за спокойствие и комфорт и ще му даде чувство за сигурност.Много подходящ за настаняване с домашни любимци, вашия домашен любимец ще се радвате на това гнездо.Практичен къщичка за хамстери.Добър подарък на вашите приятели, семейство и хора с домашни любимци.Аксесоар за домашни любимци.Осигурете на своя любим домашен любимец е удобно място за отдих и пълноценна почивка. Убежище на морски свинчета.Износостойкая играчка и за вашия домашен любимец.Керамични дизайн, който лесно се деформират.Възхитителен дизайн на формата, това е супер изглежда и модерен, приятен гнездо за вашия домашен любимец. Малко скривалище за хамстер.

Други функции

Най-добри сделки