.

.

PH PandaHall 200 бр. Кръгла Пълзяща Обтегач, 4 Цвята, Трехгранные Копчета, Рафтинг, Регулируем Обтегач, Обков, 8 мм, Шевни Мини-Обтегач, Регулатор на Колана, Плъзгачи за Пазит?

PH PandaHall 200 бр. Кръгла Пълзяща Обтегач, 4 Цвята, Трехгранные Копчета, Рафтинг, Регулируем Обтегач, Обков, 8 мм, Шевни Мини-Обтегач,

BGN 2.67

Брой продукти
На склад

Кръгли плъзгащи ключалката 4 цвята : Пълзящи ключалката кръгли, че се различава от повечето пълзящи пряжек на пазараСимпатичен и стилен. 4 класически цветове металлика - платина, античен бронз, оръжеен метал и злато.Лесно се съчетава с различни видове ленти и ленти.Шевни мини-обтегач : Регулируеми плъзгачи колан са с диаметър 8 мм / 0,3 инча и дебелина от 1 мм. Вътрешен диаметър е около 4,5х2 мм. Мини-катарами, красиви и практични.В опаковка 200 порции. 50шт за всеки цвят.Подходящ и достатъчен за ежедневна готвене.Висококачествен материал : Плъзгачи с катарама за лента, изработени от висококачествена сплав ярки цветове с висок гланц.Също така не е лесно да се носят или да се деформира, което осигурява голямо удобство за вашия процес на вземане със собствените си ръце.Здрав и издръжлив, достатъчно за продължителна употреба.С него лесно се работи : ти просто трябва да се каишка в горната част на този плъзгача ключалката, а след това на долната му част, за да затегнете добре каишка.Също така е възможно да комбинирате с други метални подвижна джапанки за създаване на занаяти собствените си ръце.Широко приложение : С с изкривени може да се използва на обувки, раници, ремнях, ремъци, багаж и т. Също са идеални за закачане на снимки, завеси, бантов, греди за кучета, сватбени украси и т., Вие можете да развиете вашите практически умения и развива въображението си. Кръгли плъзгащи ключалката 4 цвята : Пълзящи ключалката кръгли, че се различава от повечето пълзящи пряжек на пазара.Симпатичен и стилен. 4 класически цветове металлика - платина, античен бронз, оръжеен метал и злато.Лесно се съчетава с различни видове ленти и ленти.Шевни мини-обтегач : Регулируеми плъзгачи колан са с диаметър 8 мм / 0,3 инча и дебелина от 1 мм. Вътрешен диаметър е около 4,5х2 мм. Мини-катарами, красиви и практични.В опаковка 200 порции. 50шт за всеки цвят.Подходящ и достатъчен за ежедневна готвене.Висококачествен материал : Плъзгачи с катарама за лента, изработени от висококачествена сплав ярки цветове с висок гланц.Също така не е лесно да се носят или да се деформира, което осигурява голямо удобство за вашия процес на вземане със собствените си ръце.Здрав и издръжлив, достатъчно за продължителна употреба.С него лесно се работи : ти просто трябва да се каишка в горната част на този плъзгача ключалката, а след това на долната му част, за да затегнете добре каишка.

Други функции

Най-добри сделки