.

.

Led лампа за отбиване на бебето от гърдата, 10 предмети, Прибори за хранене, Силиконова чаша, Кутията за Закуски, Капак за напитки с Соломинкой, Силиконова Търтей, Търт?

Led лампа за отбиване на бебето от гърдата, 10 предмети, Прибори за хранене, Силиконова чаша, Кутията за Закуски, Капак за напитки с Соломинкой,

BGN 1.00

Брой продукти
На склад

♛ Идеален подарък за душата на дете!Купувайте за познати ви деца, така че те могат да практикуват своите умения за самостоятелно хранене ♛ Всички деца ще се радвате на това на кралското обръщение, докато те се учат на самостоятелност.Комплекти ще действа през цялата фаза на развитие на бебето. ♛ Комплект за отбиване на бебето от гърдите си, led подсветка : аксесоари за хранене на бебето включват 1 силиконовата чашка с взаимозаменяеми капак за закуски и 1 герметичную капак с соломинкой, 1 силиконов лигавник за събиране на храна, 1 силиконовата купа с вендузата, 1 силиконовата чиния с вендузата, 2 силиконови, лъжици и 2 силиконови вилици. ♛ Тъй като силикон, устойчив както на ниски, така и на високи температури, може да се използва в микровълнова фурна, така и в хладилник или фризер. ♛ Нашия набор от 10 теми напълно е изработен от висококачествен хранителен силикон (еластичен, не съдържа BPA, PVC, фталатов, олово, действително нетоксичен).

Други функции

Най-добри сделки