.

.

Huepar GL01R Red Laser Enhancement Glasses - очила за защита на очите от червен лазер, на ниво, въртящи се и няколко реда на лазерни инструменти - Очила с регулируем дужкой (защитна кути?

Huepar GL01R Red Laser Enhancement Glasses - очила за защита на очите от червен лазер, на ниво, въртящи се и няколко реда на лазерни

BGN 2.00

Брой продукти
На склад

Huepar е основана през 2013 г и е специализирана в лазерен ниво повече от 9 години.Ние сме в уникална позиция, което позволява да ни се съсредоточите върху нуждите на клиентите и да се стремят да създават висококачествени инструменти на конкурентни цени.Продукти с високо качество, която решава проблемите и повишава ефективността, - това е нашето обещание да ви даде.Независимо дали сте професионален механик или любител градинар "направи си сам", в Huepar има инструменти, необходими за извършване на работа. ?【Подобрена видимост на лазера】 : Когато мощност лазерен инструмент слаба, а лазерен лъч тъмен, носенето на очила GL01 R може в известна степен да се подобри видимостта на червена лазерна линия или червена лазерна точка. (Моля, обърнете внимание, че тези лазерни очила са предназначени само за по-добра видимост, а не за защита. ?【Намаляване на напрежението в очите】 : Филтърни очила GL01 R могат да ви помогнат да филтрира светлината на други цветове, освен червения и в природата.Ако се чувствате уморени очи от яркото или мигающего лазерен лъч, носенето на очила може да помогне за намаляване на очната налягане. ?【Регулируеми рамки - за тези, които носят очила】 : Дължина на дужек се регулира за 4 режима на около 2 см (9-11, 4 см).Странични и носа части са плътно един до друг, не соскальзывая, благодарение на регулиране на дължината на лък тел.Не е нужно да се свали очила за късогледство или далекогледство, можете да носите очила GL01 R директно навън. ?【Ultralight дизайн и добра трайност】 : Изработен от ултра-леки пластмаса, тегло точки е само на 18 г, те не са належащи при продължително носене и осигуряват максимален комфорт. ?【Две дупки за лесно използване на】 : На края на ръкохватката има две дупки, през които може да се продевать въже, за да може да бъде окачен на врата или стена. ?【Подобрена видимост на лазера】 : Когато мощност лазерен инструмент слаба, а лазерен лъч тъмен, носенето на очила GL01 R може в известна степен да се подобри видимостта на червена лазерна линия или червена лазерна точка. (Моля, обърнете внимание, че тези лазерни очила са предназначени само за по-добра видимост, а не за защита. ?【Намаляване на напрежението в очите】 : Филтърни очила GL01 R могат да ви помогнат да филтрира светлината на други цветове, освен червения и в природата.Ако се чувствате уморени очи от яркото или мигающего лазерен лъч, носенето на очила може да помогне за намаляване на очната налягане. ?【Регулируеми рамки - за тези, които носят очила】 : Дължина на дужек се регулира за 4 режима на около 2 см (9-11, 4 см).

Други функции

Най-добри сделки