.

.

Помпа картер Aquastrong 1/2 с. л. 2411 г/ч, а Потопяема Помпа за чиста /Мръсна Вода с Поплавковым превключвател, За Отводняване на Наводнени Мазе, Басейн, Джакузи, Езеро за Нап?

Помпа картер Aquastrong 1/2 с. л. 2411 г/ч, а Потопяема Помпа за чиста /Мръсна Вода с Поплавковым превключвател, За Отводняване на Наводнени

BGN 3.33

Брой продукти
На склад

ефективен кондензаторен двигател с мощност от 1/2 с осигурява висок разход и бързо източване на по-ниско ниво на шум.Той може да се движи със скорост до 2411 г/ч със скорост 3 метра и се вдигне водата до 16 метра вертикално, способен да пропуска твърди частици с дебелина 1 сантиметър.Този надежден лесен помпа предпазва вашия мазе от наводнения.Също така са подходящи за отводняване на битови помещения, плитки басейни и хидромасажни вани.Трайни инженерни термопласт, корпус и основа осигуряват устойчивост на корозия устойчивост и дълготрайност. 19-крак UL захранващ кабел за лаптоп дръжка за сигурност и удобство.Подвижна гумена клапан на изхода предотвратява обратен поток.Надеждно механично уплътнение предпазва от течове, като осигурява по-дълъг експлоатационен живот.Регулируема поплавковый прекъсвач tether ви дава възможност помпа автоматично се включва / изключва в зависимост от нивото на водата - да го свържете и да забравите.Задайте ключа в изправено положение, за да поддържат включен режим - контролирайте ги ръчно с помощта на вилица за хранене.Той може да премахне водата от повърхността до дебелина 1 сантиметър.Температурен сензор за автоматично спиране, претоварване.Ако недостигът на вода води до ненормално висока температура, се задейства топлинна защита на двигателя и помпата автоматично се изключва. 100% заводските изпитания.Нормалната функция на издаване - струя вода се изхвърля от противоперегрузочных дупки по време на употреба. бала тръбен накрайник 1-1/4 "NPT идва с адаптер 1-1/4"коляно и защелкивающимся свързващ адаптер, осигуряващ бързо и лесно свързване.В него може да се побере тръба /маркуч с диаметър 1 инч или 1-1 / 4 инча.Моля, потопи го във водата под малък ъгъл, за да се източи престой на въздуха и за предотвратяване на замръзване на студено през зимата.Малка дренажна помпа за наводнени мазета, хидромасажни вани, мазета, резервоари за вода, прозорци кладенци, плувни басейни, градински езера, помийни ями, земни бъчви и обща изпомпване на вода.Този продукт се предлага двугодишно гаранция.Обслужване на клиенти Aquastrong осигурява професионална подкрепа за инсталиране и техническо обслужване. ефективен кондензаторен двигател с мощност от 1/2 с. осигурява висок разход и бързо източване на по-ниско ниво на шум.Той може да се движи със скорост до 2411 г/ч със скорост 3 метра и се вдигне водата до 16 метра вертикално, способен да пропуска твърди частици с дебелина 1 сантиметър.Този надежден лесен помпа предпазва вашия мазе от наводнения.Също така са подходящи за отводняване на битови помещения, плитки басейни и хидромасажни вани.Трайни инженерни термопласт, корпус и основа осигуряват устойчивост на корозия устойчивост и дълготрайност.

Други функции

Най-добри сделки