.

.

MEDAS 2021 Нов Модернизиран Потопяема помпа за чиста вода, работещ в режим нон-стоп Една година, Трайни 1/2 с. л. 1700 GPH, Преносими Електрически Перекачивающие Помпи от неръ?

MEDAS 2021 Нов Модернизиран Потопяема помпа за чиста вода, работещ в режим нон-стоп Една година, Трайни 1/2 с. л. 1700 GPH,

BGN 19.04

Брой продукти
На склад

【МОЩЕН И ИКОНОМИЧЕН ПОМПА, НИСКО УСВОЯВАНЕТО на 1 мм】 400 W, двигател с мощност от 1/2 л Максимална товароподемност : 19,7 крака; производителност 1700 литра в час дава възможност за извършване на всякаква работа по мивката за по-малко време.Тази помпа е лесно пропуска твърди частици с диаметър до 1 мм.С помощта на адаптер за премахване на остатъците да се отцежда останалата вода на 1 мм. чудесно за наводнени помещения, наводнени мазето, басейни, мазета или градинар. 【ВИСОКОКАЧЕСТВЕНИ МАТЕРИАЛИ】 Термопластичен композитен материал се отличава с висока якост.Проектирани и произведени в съответствие с приложимите изисквания за безопасност.Термопластичен корпус и основа от неръждаема стомана, устойчиви на корозия, тъй като в тях няма открити метални части.По-ниско ниво на шум и висока енергийна ефективност.Безмасляный двигател не се нуждае от поддръжка. 【Висока ефективност И денонощна двигател на ЕДНА ГОДИНА 】 : Електрическа потопяема помпа за чиста вода с капацитет 1/2 с., модел ML250; Мощност : 400 W / 1/2 с.; Напрежение : 110-120 В /60 Hz Диаметър 1 инч на входа / изхода, разход : 6500 л / ч (1700 литра на час), Hmax : 6 м / 19,7 фута. Осигурява непрекъсната работа в продължение на една година при ниско ниво на водата и без да се повреди.Един добър помощник за градини и тревни площи.Подходящ за изкуствени езера, плувни басейни, спринклерна система, системи за напояване, озеленяване, дождевальных кофи, по-големи аквариуми. 【СИГУРЕН И ИЗДРЪЖЛИВ】 Напълно тя е устойчива против корозия и подсилени термопластичная дизайн със защита от топлинни претоварване за продължителна употреба при мивката.Голямо и отворено впускное работното колело е лесно да се почистват при засорении основата на помпата боклуци.Подходящ за дома и градината. 【100% гаранция за удовлетвореност на клиента】 Ако по някаква причина не сте доволни - моля споделете с нас, защо и ние ще го поправим и ще ви осигурим замяна или пълно възстановяване.моля, дайте ни възможност да се направи това е точно за вас. 【МОЩЕН И ИКОНОМИЧЕН ПОМПА, НИСКО УСВОЯВАНЕТО на 1 мм】 400 W, двигател с мощност от 1/2 л. Максимална товароподемност : 19,7 крака; производителност 1700 литра в час дава възможност за извършване на всякаква работа по мивката за по-малко време.Тази помпа е лесно пропуска твърди частици с диаметър до 1 мм.С помощта на адаптер за премахване на остатъците да се отцежда останалата вода на 1 мм. чудесно за наводнени помещения, наводнени мазето, басейни, мазета или градинар.

Други функции

Най-добри сделки