.

.

Калъф за носене Case Club е подходящ за Xbox Series X или S - Твърд калъф за конзолата Xbox Series X или S за контролери за съхранение, игри и аксесоари. Сверхпрочный Водоустойчив Кал?

Калъф за носене Case Club е подходящ за Xbox Series X или S - Твърд калъф за конзолата Xbox Series X или S за контролери за съхранение,

BGN 46.53

Брой продукти
На склад

[Калъф подходящ] Преносим калъф за носене Case Club побира конзола Xbox серия X или S, 2 контролера, 4 игри, кабели и аксесоари в солидна корпус от водоустойчив твърда пластмаса, отлитого под налягане [Обичай интериор от пяна] Амортизирующая пяна представлява полиетилен с затворена клетъчна военен, който ще продължи цял живот и предварително изрязани така, че да са подходящи за Xbox Series X или S заедно с аксесоари.Защитете своята конзола 2 отвори за панти брави, подкрепено с метал, предпазват вашето съдържание; шарнирные щифтове от неръждаема стомана за допълнителна здравина; клапан за понижаване на налягането, за да промените височината; гумена дръжка с гласове повърхност за обзавеждане; оборудване запечатване уплътнение, предпазва от проникване на вода, прах, мръсотия и други чужди отпадъци. [Идеален подарък] Страхотна идея за подарък за геймъри в движение, приятелите, семейството, туристи и, че най-важното.себе си! (конзола Box серия X & S и аксесоари в комплекта не са включени.Този продукт представлява пътен калъф само с изработен по поръчка пяна). [Конкурс] Не се поддавайте на фалшиви седалките "hard shell"!конкурентите ще ги продукти на "твърди" или "дълготрайни", докато в действителност техните продукти - това е само монолитен чанта с цип от мека тъкан. не забравяйте, че ако при тях има светкавица, те не е водоустойчив и не сверхпрочны! [Доживотна гаранция] Пътен калъф Case Club за Xbox Series X или S се предлага с доживотна гаранция.Вашата конзола серия X или S, контролери, игри и аксесоари ще бъдат защитени за поколения напред!.

Други функции

Най-добри сделки