.

.

Сапун с зехтин Dr.Ancient Органично Натурално веганское Традиционни, ръчно изработени По Стари времена - Антибактериално, ефективно при акне - Абсолютно без химикали! Ч?

Сапун с зехтин Dr.Ancient Органично Натурално веганское Традиционни, ръчно изработени По Стари времена - Антибактериално,

BGN 2.67

Брой продукти
На склад

В нашите продукти не препарати, ароматизатори и парфюми, тя е изцяло натурална!Нашите продукти са изработени ръчно, в малки партиди, с помощта на традиционните методи.Всички наши продукти са натурални. използва 100% маслиново масло.Не се използват химически добавки, оцветители и аромати.Препоръчва се да се прилага върху цялото тяло и косата.Подходящ за всички типове кожа. 100% не съдържа парабени, sls, sles, als, силиконов, сулфати, PEG, палмово масло.Маслиновото масло съдържа голямо количество витамин Д. Витамин е е необходим за поддържане на косата и кожата мека и влажна.Той има детоксикационное действие върху кожата и й помага да диша.Той е ефективен при регенерацията на клетките и възстановяването на увреждане на кожата.Това позволява на кожата на главата да диша.Осигурява бърз и здравословен растеж на косата.Оказва подмладяващ ефект.Той е особено ефективен срещу бръчки около очите и устните.Той е ефективен при кожни проблеми като зачервяване и сърбеж, дори и при хора с чувствителна кожа.САПУН от МАСЛИНОВО МАСЛО Нашите продукти са изработени ръчно, в малки партиди, с помощта на традиционните методи.Всички наши продукти са натурални, веганские и безвредни за околната среда. използва 100% растително олио.Без химически оцветители и ароматизатори, не се използва.Не се използват консерванти метра, втвърдители или химически добавки.Препоръчва се да се прилага върху цялото тяло и косата.Подходящ за всички типове кожа.Препоръчва се за употреба във всяка възраст.ОБЯСНЕНИЕ на Омир, живял в Древността, се използва терминът "Течно злато" за обозначаване на зехтин.В продължение На векове много вярвания, учени и литературни произведения и се подчертава стойността на маслини и зехтин.Маслиновото дърво е известно като безсмъртно дърво.Известно е, че маслиновите плодове и зехтин са източник на дълголетие и здраве.Маслиновото масло е уникално в козметиката.Естествени храни със зехтин за кожата оказват чудотворно действие.ПРЕДИМСТВА на Маслиново масло съдържа голямо количество витамин Д. Витамин е е необходим за поддържане на косата и кожата мека и влажна.Той е ефективен срещу рани по кожата на главата.Това позволява на кожата на главата да диша.Осигурява бърз и здравословен растеж на косата.Това помага да се предотврати образуването на пърхот, чрез подхранване на кожата на главата.

Други функции

Най-добри сделки