.

.

Док-станция За Зареждане на контролера, зарядно устройство за видео Игра Конзола, 3 Скорост на Вятъра, 8 Слотове за Плочи, Вертикална Поставка с Led Подсветка за Кабот?

Док-станция За Зареждане на контролера, зарядно устройство за видео Игра Конзола, 3 Скорост на Вятъра, 8 Слотове за Плочи,

BGN 9.56

Брой продукти
На склад

[3 Скорост на вятъра и led фенер] Тази станция за зареждане на вентилатора за охлаждане на игрален контролер с трехскоростной регулиране на скоростта на вятъра и трикольор led подсветка на околната среда [Безопасна бързо зареждане на] Охлаждаща поставка за зареждане на игрова конзола поддържа бързо зареждане две дръжки, едновременно със защитата на веригата, интелектуална и сигурна, и спира при попълване. [Съхранение слот та] зарядно устройство за съхранение на контролера може да се съхранява 8 кутии с игри на дискове, ефективно, спестява място и предотвратява объркване или загуба на игри на дискове. [Многофункционален] зарядно устройство ще захранване на базата на контролера напълно функционални и универсална за хост PS5, която може да охлади домакин и взимат топлина, а също така може да се използва за съхранение на дискове. [Ефективно отвеждане на топлината] Вертикална поставка за зареждане на контролера с охлаждащ вентилатор - нов и ефективен метод за отвеждане на топлината, което е идеално за вентилационни отвори в долната част на хост.Параметри : Тип на продукта : Зареждане на контролера, Охлаждаща рамка Материал : ABS Приложими модели : за конзола PS5, тип писалка C Вход на задния панел : 5 В 3 Вида C Изход : 2x5 На 600 М Изход USB 2.0 : 2x5 На 700 М Дръжка се зарежда напълно за около 3 часа Като се насладите на : щепсела и да играе.Списък на пакета : 1 х зарядно устройство ще захранване на охлаждаща база контролер 1 х Кабел за зарядки1 x Ръководство на потребителя 1 x винт Забележка : Port USB2.0 продукт се използва основно за игри с външна геймпадом PS5.Когато базата се зарежда с помощта на писалката, не препоръчва да се свържете с зарядно устройство за зареждане от висок ток; в противен случай дръжка PS5 или външно устройство може да не се зарежда нормално.

Други функции

Item Type:
Controller Charging Cooling Base
Material:
ABS
Applicable Models:
for PS5 Console, Handle
Type C Input On the Back:
5V 3A
Type C Output:
2 x 5V 600mA
USB 2.0 Output:
2 x 5V 700mA
The handle is fully charged in about 3 hours:
How to Use:
Plug and play.:
Package List:
1 x Controller Charging Cooling Base1 x Charging Cable:
1 x Manual:
1 x Screw:
Note:
The product USB2.0 port is mainly used for PS5 external gamepad games. When the base is charging with a handle, it is not recommended to connect a high current charging load; otherwise, for PS5 handle or external device may not be charged normally.:
Най-добри сделки