.

.

Магнитното Поле-Непоседа, Магнитни топки - Кристално-Зелен Холографски Блясък - Магнитна Играчка-Непоседа - Комплект от 12 теми - Творчество отвъд въображението, Вдъ?

Магнитното Поле-Непоседа, Магнитни топки - Кристално-Зелен Холографски Блясък - Магнитна Играчка-Непоседа - Комплект от 12 теми

BGN 47.33

Брой продукти
На склад

[Творчески магнитни играчки-неспокойни] : Тази креативна магнитен пъзел-непоседа ще удиви своя ум и ще отнеме от ръцете сиКрасива, безкрайна трансформация ще запази въображението си в напрежение.Насладете се на часове на умствени тестове и забавление, удобно да го държите в ръцете си. [Панел с голографическим блясък] : Всяка петоъгълна панел е украсен с великолепни кристали и переливающимися искри, които ослепителен блясък при излагане на пряка слънчева светлина или светлина на лампата.Всяка повърхност е выпуклую и вдлъбната форма, по-добре да се активира нервните окончания на върховете на пръстите и повишаване на IQ. [Превъзходно качество] : Нищо не може да се сравни с качеството и уникалния дизайн на тези магнитни топки.Той е изработен от 60 високо съдържание неодимовых магнити, магически самонагаждащи в повече от 100 форми. [Развивайте своето пространственото мислене] : Слагайте, встряхивайте, завърти и стека на парчета в купчина.Свържете пятиугольные плоча заедно с изваяни форми. щелкайте и клацайте парчета в приятна симфония калейдоскопических визуални ефекти.Щелкайте с пръсти, като извивающимися мустаци, когато магнитна топка преобразява съзнанието си.Вълнуващо 3 D изкуство!. [Ефективни играчки за облекчаване на стреса] : Fidget magnets - това терапевтични и успокояващо средство за облекчаване на стреса, стимулиращ на обучение STEM или средство за създаване на художествен образ.Всичко е в очите на собственика!Опитайте нашия балон с магнити fidget cube : идеален набор от играчки-непосед за любими хора, което позволява изграждане на зашеметяващи дълги съоръжения.Чудесен подарък за колеги, деца, семейство или като подарък за парти!. [Отлично обслужване на клиентите] : Magnasphere, създадена, за да хвърлят предизвикателство чувства и развива умения и координация.Той ще събере хората заедно в продължение на часове на забавление.Играйте със своето художествено въображение и вижте как се променя магнитен върколак.Ние създаваме детски играчки, които да стимулират ума, тялото и въображението.Щастието е нашата цел №1!Ако имате нужда от някаква помощ, с вашия Roomy Roc Magnasphere, нашите инженери Happiness винаги са готови.ВЪЗРАСТ ОТ 14 години : да се Съхранява далеч от деца. [Творчески магнитни играчки-неспокойни] : Тази креативна магнитен пъзел-непоседа ще удиви своя ум и ще отнеме от ръцете си.Красива, безкрайна трансформация ще запази въображението си в напрежение.Насладете се на часове на умствени тестове и забавление, удобно да го държите в ръцете си. [Панел с голографическим блясък] : Всяка петоъгълна панел е украсен с великолепни кристали и переливающимися искри, които ослепителен блясък при излагане на пряка слънчева светлина или светлина на лампата.Всяка повърхност е выпуклую и вдлъбната форма, по-добре да се активира нервните окончания на върховете на пръстите и повишаване на IQ.

Други функции

Най-добри сделки