.

.

Комутираща панел Rapink с 24 порта основа cat6a с вградена поддръжка Keystone 10G, Съединителна Премина панел STP Экранированная 19 Инча със свалящ се заден панел, Мрежа, премина ?

Комутираща панел Rapink с 24 порта основа cat6a с вградена поддръжка Keystone 10G, Съединителна Премина панел STP Экранированная 19 Инча

BGN 24.45

Брой продукти
На склад

【Приключване на работата без инструменти】 За тази домашната мрежа панел, не са необходими инструменти puch downПроверка на 24-port комутираща панел идва с соединителями, облегчающими свързване на кабелите.Тази смяна на лентата основа cat6a/ Cat6 има големи възможности за разширение и модернизация, от 12-port комутираща панел и 16-port комутираща панел, а също така може да използва две от 24-портов смяна на панели cat6/ основа cat6a вместо 48-пристанищният превключване на панела. 【Лекота на използване и спестяване на време】 време Спестявания до 70% и само 10 минути, необходими за инсталиране на защитен вградена превключване на лентата основа cat6a 1u.Тази смяна панел ethernet много по-добре, отколкото пробивка пач панели keystone на 24 порта и 110 перфорационных блокове. 【Лесно разширяване и ремонт на】 Притежателя превключване на лентата позволява лесно да въвеждате и извежда съединител основа cat6a.По този начин, удобно за ремонт при повреда на мрежата с 1 пристанище.Междувременно, ако е необходимо разширяване в бъдеще можете лесно да замени съединител основа cat6a други соединителем, като оптичен адаптер, коаксиален конектор, HDMI, VGA и така нататък. 【Скорост 10 G с помощта на златно контакти】 Всички 8 P8 C панел keystone с конектор rj45 jack са позлатените покритие за подпомагане на по-добро мрежово свързване към Ethernet мрежа със скорост до 10 G.Това е добре направена панел keystone, която можете да използвате като пластир панел cat7 за обновяване на мрежата cat7. 【Подвижна задна летва в комплект】Е монтиране на стена превключване на лентата съдържа дебела стоманена подвижни задната летва.Благодарение на застежкам-молниям това може ефективно да се намали деформацията на Ethernet кабел, да се подобри стабилността на работа на порта за свързване на мрежата и да се избегне облекчаване на трапецовидните изкривявания и появата на мрежата за повреди, причинени от отслабването и деформация на кабела.Какво ще получите? 24 бр здрава прикачване основа cat6a за закрепване към стената пач-панели с keystone-натоварване, подвижна задна летва, кабели, винтове, стяжные опаковки.Комутираща панел Rapink ethernet поддържа предаване на данни с превъзходна производителност до 10 Гигабита, която е съвместима със стандарта TIA/EIA 568-C. 2 и кабелна система cat7, основа cat6a, cat6, cat5e, cat5e UTP и STP.Стандартен 19-инчов премина панел 1u, подходяща за инсталиране на багажник на стената или шкафове.

Други функции

Най-добри сделки