.

.

DOITOOL 30 бр. Четка за вежди, Гребен за мигли, Многофункционална Четка За Вежди, богат на функции Гребен За Мигли, Малък Гребен За Вежди, Пластмасов Гребен За Вежди, Сток?

DOITOOL 30 бр. Четка за вежди, Гребен за мигли, Многофункционална Четка За Вежди, богат на функции Гребен За Мигли, Малък

BGN 1.33

Брой продукти
На склад

Преносима гребен за вежди : Този инструмент за вежди идеален за ежедневна грижа за всяка жена, за да веждите винаги изглеждат спретнати и чистиДомакински гребен за вежди : ваш приятел или роднина за рожден ден, нова година, Коледа, празник,.Пискюл за мигли : опростен дизайн и отлична практичност могат лесно да отговарят на вашите различни нужди в грима на веждите.Аксесоар за вежди : избор за жени и момичета, които обичат козметика, покажете им своята любов и грижи.Многофункционална пискюл за мигли : добре обмислен и приятен избор за подарък за вашите близки или приятели, да им се радвате на вашия подарък.Преносима гребен за вежди : Този инструмент за вежди идеален за ежедневна грижа за всяка жена, за да веждите винаги изглеждат спретнати и чисти.Домакински гребен за вежди : ваш приятел или роднина за рожден ден, нова година, Коледа, празник,.Пискюл за мигли : опростен дизайн и отлична практичност могат лесно да отговарят на вашите различни нужди в грима на веждите.Аксесоар за вежди : избор за жени и момичета, които обичат козметика, покажете им своята любов и грижи.Многофункционална пискюл за мигли : добре обмислен и приятен избор за подарък за вашите близки или приятели, да им се радвате на вашия подарък.Пратката включва 30 х четки за вежди Особености -Материал : Полипропилен гребен за мигли -Цвят : случаен цвят на черта-богат гребен за вежди -Размер : 10,80 X0,80 X0,60 см / 4,24 X0,31 X0 Малък гребен за вежди. -Подходящ за жени и мъже, отлично средство за ежедневна употреба, ще ви помогне да създадете перфектния грим Преносима четка за вежди. -Тази четка за веждите е много удобен за начинаещи и професионалисти, подходящ за домашна употреба и за употреба в салони за красота. -Този инструмент за вежди идеален за ежедневна грижа за веждите на всяка жена, съхранявайте ги стройни и чисти през цялото време, като се използва четка за мигли. - идея за вашия приятел или роднина за рожден ден, Коледа, нова година, празници и т. гребен за вежди. -Изработен от безопасен и висококачествен полипропилен материал, което прави тази четка за коса здрава и осигурява нескользящий улавяне на преносим гребени за вежди.Описание на продукта Многофункционална четка за коса за мигли, която е лесно да се запази и да се намесват, удобен за използване. Многофункционална четка за веждите Компактни размери тази на четки за грижи позволяват лесно да ги носите със себе си, може да сложи в раница или косметичку за разходки на открито или за пътуване.

Други функции

Най-добри сделки