.

.

Твердосплавная fresa 10 бр. с Дължина 38 мм с ЦПУ Набор от края на ножовете Мини печатна платка Твърдосплавен Фрезер Набор от малко 0,8-3,175 mm за фрезоване на инструменти (д?

Твердосплавная fresa 10 бр. с Дължина 38 мм с ЦПУ Набор от края на ножовете Мини печатна платка Твърдосплавен Фрезер Набор от малко

BGN 3.00

Брой продукти
На склад

Отличаващ се с висока устойчивост извивката и износоустойчивост, специално се използва за рязане с висока твърдост и висока скорост Материал : твърда сплав;. Размер на продукта : (приблизително).Диаметър на опашка : 3,175 mm. Сфера на приложение : използва се за дървообработващи трън, дървообработващи шперплат.Fresa, подходящи за странично смилане, торцевого смилане, чистовой обработка и т., Подходящ за въглеродна стомана, мека легирана стомана, подпечатан стомана, инструментална стомана, желязо, титан, алуминий и т. Набор от края на ножовете с ЦПУ с дължина 38 мм, комплект за карбид на ножовете на печатна платка 0,8-3,175 mm за фрезоване инструментовпараметры на продукта : 1. Материал : твърда сплав; 2. Размер на продукта : (приблизително) Диаметър на опашка : 3,175мм3. Област на приложение : използва се за дървообработващи трън, дървообработващи шперплат Опаковъчен лист : 10 дърводелски ножове.

Други функции

Най-добри сделки