.

.

автомобили на прожекторите huaer, Мини-Работна лампа 27 Вата 9LED, 9 бр. 3030 led топки с висока яркост 2200ЛМ за автомобил, Мотоциклет, Камион, мотокар камион, лодка (черен)

автомобили на прожекторите huaer, Мини-Работна лампа 27 Вата 9LED, 9 бр. 3030 led топки с висока яркост 2200ЛМ за автомобил, Мотоциклет,

BGN 3.92

Брой продукти
На склад

Траен : Изработен е от висококачествени алуминиеви материали и led Корпус от лят алуминий с висока твърдост за защита от надраскване, износоустойчивостта и високи температури.Траен : Изработен е от висококачествени алуминиеви материали и led. Корпус от лят алуминий с висока твърдост за защита от надраскване, износоустойчивостта и високи температури.Траен : Изработен е от висококачествени алуминиеви материали и led. Корпус от лят алуминий с висока твърдост за защита от надраскване, износоустойчивостта и високи температури.Траен : Изработен е от висококачествени алуминиеви материали и led. Корпус от лят алуминий с висока твърдост за защита от надраскване, износоустойчивостта и високи температури.Траен : Изработен е от висококачествени алуминиеви материали и led. Корпус от лят алуминий с висока твърдост за защита от надраскване, износоустойчивостта и високи температури.Траен : Изработен е от висококачествени алуминиеви материали и led. Корпус от лят алуминий с висока твърдост за защита от надраскване, износоустойчивостта и високи температури.СТАБИЛНА производителност : Водоустойчив, прахоустойчив, удароустойчив.Водоустойчив, прахоустойчив и удароустойчив.Мини-кръгла led лампа с комплект монтажни принадлежности проста и лесна за инсталиране.Степента на защита от прах и водоустойчива IP67 удължава срока на услугата, както и срок на експлоатация е около 5000 часа.СУПЕР ЯРКА : Използва 9шт 3030 led топки с висока яркост 2200ЛМ за подобряване на безопасността на шофиране. Висока яркост 2200 LM за подобряване на видимостта и безопасността в тъмното.Висока яркост и широк диапазон на осветление ще ви осигурят най-доброто изживяване.ОБЩА информация : Всеки детайл отговаря на спецификациите на нови части за сглобяване на автомобили в поточна линия на производителя; за постигане на идеалното съответствие с колата, така че тя може да се използва широко в повечето видове транспортни средства, леки автомобили / мотоциклети / проходимост / камиони / погрузчиках.ФАБРИЧНО КОНТРОЛ на КАЧЕСТВОТО : Може безопасно да бъдат заменени и използва.Оригинални детайли преминават условие проверка на качеството, и качеството е надеждна, а други подробности няма да бъдат повредени поради повреда на резервни части.Параметри : Състояние : 100% чисто нов Тип елемент : Авто led лампа Материал : алуминий + led обвивка Цвят : черен Цветна температура : 6000 До Мощност : 27 W Тип на светодиодите : 3030 Брой на светодиодите : 9 бр.

Други функции

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Car LED Light
Material:
Aluminum + LED
Shell Color:
Black
Color Temperature:
6000K
Power:
27W
LED Type:
3030 
LED Number:
9pcs
Voltage:
9V-30V
Luminous Flux:
2200LM
Lifaspan:
5000 Hours
Waterproof Grade:
IP6
Working Temperature:
-40℃-85℃
Size:
Approx. 84 x 84mm/3.3 x 3.3in
Weight:
Approx. 107g/0.2lb 
Application:
Car / Motorcycle/ SUV / Truck / Forklift / Boat
Package List:
1 x LED Light1 x Accessory Pack:
Най-добри сделки