.

.

Yardwe 25 Бр Дървени Мед Пръчки Сиропи за Кафе напитки Мобилни Пръчки Битови Мед Пръчки, Пръчици За Разбъркване на кафе Дървена Кофа За Събиране на Мед Пръчки За Разбив?

Yardwe 25 Бр Дървени Мед Пръчки Сиропи за Кафе напитки Мобилни Пръчки Битови Мед Пръчки, Пръчици За Разбъркване на кафе Дървена Кофа

BGN 4.24

Брой продукти
На склад

МАЛЪК СЕРВИЗ за МЕД- ?? опаковка с вашия домашен мед, сувенири за сватби и партита и много повече!ПРЪЧКА за разбъркване на меда -Творчески навити дизайн и безупречно качество на изработката, даваща ви превъзходно.Пръчици за черпачков за мед.ДЪРВЕНИ МЕДЕН пръчици - подходящи за много подходящи случаи.Като : кафе, хотел, семейна вечеря, на банкет, парти, малък ресторант.ЧЕРПАЧКИ, за МЕД - черпачки за сладко Идеалното средство за пръскане на сироп, мед, петмез, мармалад или всяка вискозни течности.ИНСТРУМЕНТ за ПРИГОТВЯНЕ на МЕД - ??Прави подарък на бейкър, кондитеру, земеделският производител или пчелар, те като подарък.Пратката включва 25 x пръчици за мед Характеристики -Материал : Дървени Домакински прибори -Размер : около 8,00 X2,00 X2,00 см / 3,14 X0,79 X0 мешалка за щеки за мед. -Цвят : както е показано дървени пръчици за разбъркване - Нашите продукти са изработени от дърво, така че те са полезни за здравето и са безопасни.Можете да използвате пръчки за разбъркване. - Може да ги изплакнете с вода и да се използва отново след изсушаване, няма нужда да се притеснявате за това, че медът ще остане в тях бъркалка за разбъркване на меда. - Широко и практичен нашите продукти могат да се използват за разбъркване на мед, сладко и т., с Дървени пръчки за мед. - Благодарение на меден палочкам мед е добре да се придържа, което ги прави практични и издръжливи в употреба. - Удобна дръжка, която е лесно да се запази.Лесна работа, можете да използвате нашите продукти, за да е по-лесно да вземат пръчици за черпания мед.Информация за стоки, Мини-пръчици за разбъркване - това е най-добрият избор за вас.Мешалка за сиропа търсите професионален, но в същото време медът пръчки?Търсите надеждни инструменти, които могат да изпълняват множество произведения на изкуството?Ако, не търсете по-далеч!Нашите дървени творби за мед трябва да отговарят на вашите нужди.

Други функции

Най-добри сделки