.

.

Cabilock 4 бр. Празен Буркан от безвъздушно помпа: Празни Акрилни Контейнери за козметични продукти за грим с помпа, Множество Буркан за Безвъздушно лосион за Пътуване ?

Cabilock 4 бр. Празен Буркан от безвъздушно помпа: Празни Акрилни Контейнери за козметични продукти за грим с помпа, Множество Буркан за

BGN 3.00

Брой продукти
На склад

Пп -Запазете срок на годност и свежестта на любимите си продукти за грижа за кожата с помощта на нашите пътни бутилки за кремове, тъй като те са проектирани, за да се предотврати контакт с въздуха, благодарение на технологията безвъздушно изпомпване.Прозрачна акрилна пластмаса, на фланец и небьющийся. -Тази буркан с безвоздушным помпата е съвместима с всички видове средства за грижа за кожата и грим, включително рамка, серуми, кремове, лосиони, овлажняващи кремове и средства за грижа за кожата на вашите ръце. -Свежда до минимум отпадъците - Вече не е необходимо да преса туба - Повече не трябва да се докосват средства за грижа за кожата с пръсти - Плавно подаване и по-точна дозировка формули - Много лесно се пълни. -Запечатани дизайн, контейнери за лосион достатъчно малки да се поберат в выдвижном чекмедже или за пътуване.Работи и е алтернатива на банката с отворена уста. -Буркан с въздушно помпа трябва да бъде отгоре, изпълнен с желания средство за грижа за кожата, защото иначе помпата не ще да работи.След като буркана е пълен, натискайте, за да се отстрани излишният въздух.В случай на възникване на някакви неудобства, моля, свържете се с нас. -Запазете срок на годност и свежестта на любимите си продукти за грижа за кожата с помощта на нашите пътни бутилки за кремове, тъй като те са проектирани, за да се предотврати контакт с въздуха, благодарение на технологията безвъздушно изпомпване.Прозрачна акрилна пластмаса, на фланец и небьющийся. -Тази буркан с безвоздушным помпата е съвместима с всички видове средства за грижа за кожата и грим, включително рамка, серуми, кремове, лосиони, овлажняващи кремове и средства за грижа за кожата на вашите ръце. -Свежда до минимум отпадъците - Вече не е необходимо да преса туба - Повече не трябва да се докосват средства за грижа за кожата с пръсти - Плавно подаване и по-точна дозировка формули - Много лесно се пълни. -Запечатани дизайн, контейнери за лосион достатъчно малки да се поберат в выдвижном чекмедже или за пътуване.Работи и е алтернатива на банката с отворена уста. -Буркан с въздушно помпа трябва да бъде отгоре, изпълнен с желания средство за грижа за кожата, защото иначе помпата не ще да работи.След като буркана е пълен, натискайте, за да се отстрани излишният въздух.По всички неудобството, моля, свържете се с нас.

Други функции

Най-добри сделки