.

.

NYKAA 200 Бр. Акрилни Форми за нокти, От Алуминиево фолио Материал на Медна плоча, Дебела Стикери За Нокти, За Любителите на Маникюр, Принадлежности, Инструменти за нокт?

NYKAA 200 Бр. Акрилни Форми за нокти, От Алуминиево фолио Материал на Медна плоча, Дебела Стикери За Нокти, За Любителите на Маникюр,

BGN 1.33

Брой продукти
На склад

【Актуализация материал 2022】 Тези форми са много трайни и супер лепкава, самозалепващи и не се разпадне при използване те са изработени от фина алюминиево-медни листа хартия достатъчна дебелина и сверхпрочности, я не лесно да се скъса. 【Са отлични за изграждане на нокти】 Форми отлични, перфектно подравнени, много дълги!те са подравнени за създаването на всякакви форми на ноктите.можете да ги използвате, за да направите шило, ковчег, балерину, квадрат, диамант и така нататък!подходящ за полигеля за нокти, акрил, удължаване на ноктите, акрил, удължаване на ноктите. 【Професионални форми за нокти】 Всяка форма е маркирана с дължина и стаи, за да ви помогне да създадете красиви нокти.скала и номерация са много полезни, можете да се уверите, че ноктите на еднаква дължина и форма. 【Добра производителност на даване на форма】 Им е много по-лесно да публикувате, и те ви позволяват да ги организира, без разлика от пирони, те никога не са скъсани и винаги е по-добре да се държат на място. но лесно можете да ги преместите, ако е необходимо.Подходящ за специалисти : те остават учудващо трайни, а не крехки. за учители, тези форми са полезни за обучение на студенти изграждане на нокти, акрил. 【Сгънати опаковка-200 броя】 Лесен за използване и съхранение на, гладки и плоски, не се навива, удобна при използване. идеална за професионални маникюрных салони, така и за начинаещи, перфектен маникюр, инструмент за вас.

Други функции

Най-добри сделки