.

.

NOLITOY 2 бр. Опаковка Плат За опаковане на Бэнто в памучна Покривка Улични Покривки Японска Кутия за Бэнто За Съхранение на Ланча Удобни Чанти Чанта За съхранение на Б?

NOLITOY 2 бр. Опаковка Плат За опаковане на Бэнто в памучна Покривка Улични Покривки Японска Кутия за Бэнто За Съхранение на

BGN 26.00

Брой продукти
На склад

Плат за опаковане на кутии bento : Този плат за опаковане в японски стил с красиви модели на нея е издържана в съвсем специални японски стилЧанта за bento за обяд : Плат сгъваема, много удобен и лесен за носене, той е удобен за използване, лесно я нарани, vi, Пакети с сух лед : Красива печатни фигура, обичан от много хора, придающий вашия подарък изискан и топъл вид.Японската амбалажна плат : Изработен от висококачествена материал, достатъчно здрава и еластична, устойчива и износостойкая.Плат за опаковане на подаръци : Дизайн в японски стил прави този продукт по-нежна и красива, декоративни и практични.Плат за опаковане на кутии bento : Този плат за опаковане в японски стил с красиви модели на нея е издържана в съвсем специални японски стил.Чанта за bento за обяд : Плат сгъваема, много удобен и лесен за носене, той е удобен за използване, лесно я нарани, vi, Пакети с сух лед : Красива печатни фигура, обичан от много хора, придающий вашия подарък изискан и топъл вид.Японската амбалажна плат : Изработен от висококачествена материал, достатъчно здрава и еластична, устойчива и износостойкая.Плат за опаковане на подаръци : Дизайн в японски стил прави този продукт по-нежна и красива, декоративни и практични.Пратката включва 2 x амбалажна плат Характеристики -Цвят : Red чанта за bento с завязками -Материал : Преносим чанта за обяд от нетканой прежда Размер : 70,00 X70,00 X1,00 см /27,51 X27,51 X0 японската чанта-тоут. - Може да се използва като подарък за вашите приятели или членове на семейството, те ще бъдат щастливи да получат като подарък този японски торбичка за bento. - Преносими и леки, удобни в переноске и употреба, за многократна употреба, практични и икономични японски кутии за bento. - Произведен от траен и износостойкого материал, е трайна и моден, -декоративна опаковка кърпа продължителна употреба. - Това може да бъде плат за опаковане на обяд кутии, кърпа за bento, плат за опаковане на конфетных кутии от плат или за подарък опаковки покривки за маса. -Дизайн в японски стил, което прави този продукт по-нежна и красива, декоративна и практическа японската плат.Информация за стоки, Плат за обяд-бокс Вие все още търсите портативен и практично опаковане кърпа, в която може да се опаковат подарък кутия, бэнто и още много други?Искате да имате здрава и практично опаковане кърпа японски тип?Ако вашият отговор е, тогава можете да помислите за нашия продукт.

Други функции

Най-добри сделки