.

.

1 бр. Шкафове за съхранение на Плодове, Подправки Сюзън, Подправки, Столове консумативи, Органайзер за Хладилник, Противоскользящий Контейнер, Плотове, Многофункци?

1 бр. Шкафове за съхранение на Плодове, Подправки Сюзън, Подправки, Столове консумативи, Органайзер за Хладилник, Противоскользящий Контейнер,

BGN 3.00

Брой продукти
На склад

ПластмасатаКръг : Подходящ за ежедневна съхранение на плодове и подправки в семейството, ресторант и т. Настолна кутия за съхранение : завъртащо се основа на 360 градуса за съхранение с голям капацитет и свободно въртене.Отточна тръба на шарнирна връзка кутия за съхранение : завъртащо се основа на 360 градуса за съхранение с голям капацитет и свободно въртене.Кутия за съхранение на кухнята : Дръжки от двете страни са предназначени за по-удобно преместване в домашни условия.Тава за съхранение повратна плот : противоскользящий дизайн TPR дъното на банята, противоскользящий и е подходяща за носене.Пратката включва 1 x кутия за подправки Характеристики-Подходящ за ежедневна съхранение на плодове и подправки в семейството, ресторант и т. - най-Лесният и практичен дизайн, прави готвенето по-удобно и приятно. - Материал : APS и TPR. - Свеж и естествен, обикновен, не е еднообразна. - Размер S : 24,20 X8,00 X5,50 см. / 9,51 X3,14 X2,16 инча. - Размер L : 29,20 X10,00 X7,70 см / 11,48 X3,93 X3,03 инча. - Подходящ за дома в най-различни места, кухня, хладилник, баня, работния плот и други места за съхранение на различни малки предмети. - По-голям капацитет и материал за дълъг период на употреба.Информация за стоки, отточна тръба на шарнирна връзка тава за съхранение на Идеално място за подаване на подправки, просто сол, захар и т. през Цялата тава ще направи вашата кухня по-изискан и добре организирани.Въртяща се кутия, за съхранение на Тези кутии за подправки свежи и естествени, прости, не е монотонна, тези кутии за подправки, определено са необходими в домакинството.

Други функции

Най-добри сделки