.

.

VOSAREA 4 бр., посуда, прибори за хранене, пръчици за хранене, керамична поставка за съхранение на пръчици за хранене, черна метална кухненски шкаф, контейнер за съдове, ?

VOSAREA 4 бр., посуда, прибори за хранене, пръчици за хранене, керамична поставка за съхранение на пръчици за хранене, черна метална кухненски

BGN 0.33

Брой продукти
На склад

СРЕБЪРНИ изделия - кутии за устройства с малки размери, до които лесно да получите достъп и които са в изправено положениеВисочина и тегло са идеални.Керамични калъф за чинии-може да се съхранява нож, вилица, лъжица, четката за грим, може да се обърне за по-малки растения.ДЪРЖАЧ за прибори за хранене - СУШИЛНЯ за СЪДОВЕ цена, добър материал и ефективност, икономичност и практичност.Изработен е от висококачествени и издръжливи керамични материали, която е здрава и практичен за употреба.КУХНЕНСКИ аксесоар - добра рафтове за съхранение на кухненски прибори за хранене, който да реши проблемите на бъркотията в кухнята.Керамични витрина - също може да се превърне в декорацията на вашата кухня, може да се създаде за нея специална атмосфера.Списък на пакетите 4 x Държач за чинии със стойка Характеристики -Материал : Керамика органайзер за прибори за хранене - Цвят : черен (поставка) държач за чинии - Размер : 8,50 X8,50 X10,00 см / 3,34 X3,34 X3 керамични титуляр за лъжици. -Идеален рафтове за съхранение на кухненски прибори за хранене, който ще реши проблема елементарно в кухненската держателе за пръчици за хранене. -Кутии за устройства с малки размери, до които лесно да получите достъп и вертикална керамична кутия. -Изработен от висококачествен материал, е здрава за дълго използване, което ви дава прекрасна опит за използване на керамични кутии за пръчици за хранене. -Държач за щеки за хранене е лесен и модерен дизайн, елегантен и красив, той не ще отнеме много място в дозаторе за пръчици за хранене. -Модерен външен вид съчетава добре с повечето съвременни стилове на дизайн, които са с декоративен характер.Може да се превърне в практичен подарък за нов дом вашите приятели, те ще бъдат много щастливи кутия за прибори за хранене.Описание на продукта Кухненски държач за чинии Този предмет е титуляр за кухненски пръчици за хранене. контейнер за съдове с плоско дъно, стабилно стоящи.държачи за съдове Това ще ги нанесе на реда в кухнята.керамични титуляр лъжици Този държач за щеки за хранене, изработен от висококачествен керамичен материал, в този держателе за пръчици за хранене може да съхранявате и подреждате вашите кухненски прибори, такива като вилици, лъжици и така нататък.

Други функции

Най-добри сделки