.

.

Ключове Кулисный Превключвател на Захранване на Промишлени 20pcs Кулисный Превключвател на Захранване на Малък Кръг 2-Пинов 2-Позиционен KCD11 Промишлени Елементи за У?

Ключове Кулисный Превключвател на Захранване на Промишлени 20pcs Кулисный Превключвател на Захранване на Малък Кръг 2-Пинов 2-Позиционен

BGN 1.00

Брой продукти
На склад

Подмяна е много лесна и удобна, което значително повишава ефективността на работаЦинковое покритие на повърхността на терминали може да се подобри проводимостта и са устойчиви на окисляване.Е безопасна за употреба Продуктът е произведен в съответствие със строги стандарти за качество преди излизането от завода, има добри показатели за безопасност и може да бъде безопасно използвано.Кулисный преминете KCD11 номинално напрежение AC 250 V 3 A или AC 125 V 6 A, за подмяна на прекъсвачи вашите домакински уреди.Прилагането на Този ключ се използва за управление на отварянето и затварянето на някои промишлени устройства за битова техника.Подмяна е много лесна и удобна, което значително повишава ефективността на работа.Цинковое покритие на повърхността на терминали може да се подобри проводимостта и са устойчиви на окисляване.Е безопасна за употреба Продуктът е произведен в съответствие със строги стандарти за качество преди излизането от завода, има добри показатели за безопасност и може да бъде безопасно използвано.Кулисный преминете KCD11 номинално напрежение AC 250 V 3 A или AC 125 V 6 A, за подмяна на прекъсвачи вашите домакински уреди.Прилагането на Този ключ се използва за управление на отварянето и затварянето на някои промишлени устройства за битова техника. Притежават силна устойчивост на корозия и устойчивост на топлина, което гарантира дълъг срок на службы2. Цинковое покритие на повърхността на терминали може да се подобри проводимостта и да се противопоставят на окислению3. Подмяна е много лесна и удобна, което значително повишава ефективността на работы4. 2-пинов 2-позиционен кулисный премина предимно за домакински уреди и т. Изработен от висококачествена пластмаса с добро качество, е здрава за дълго време Спецификация на употреба : Тип на продукта : кулисный превключвател Тип на продукта : 2-пинов 2-позиционен Номинално напрежение : 3 A250 VAC, 6 A125 VACМатериал : Пластикдиаметр : прибл. 16 мм / 0,63 При откриването : прибл. 15 мм / 0,59 инча съдържание на пакета : 20 x кулисный ключ.

Други функции

Най-добри сделки