.

.

БЕСПОРТНАЯ Луминесцентна Баскетболно Окото Сребриста Баскетболно Окото Анти-Хлыстовая Окото Найлон Баскетболна Пръстени Светещ Баскетболно Окото Външна Баскет?

БЕСПОРТНАЯ Луминесцентна Баскетболно Окото Сребриста Баскетболно Окото Анти-Хлыстовая Окото Найлон Баскетболна Пръстени Светещ Баскетболно

BGN 2.33

Брой продукти
На склад

НайлонОфициалната мрежа за баскетболни на пръстените : Много икономична, първият избор за училища, учебни заведения, фирми. Мрежа за флуоресцентни топки : изработен е от висококачествен нейлонового материал, който е траен при продължителна употреба.Светещо в тъмното баскетболно окото : използвани висококачествени материали, стабилна структура и добър ефект.Професионална мрежа : Това е професионална баскетболна мрежа, изработена от здрав нейлонового материал за висока издръжливост.Прост дизайн ви позволява да използвате баскетболни та и щитове стандартен размер.Лесна инсталация.Мрежа за състезания по баскетбол : Креативен дизайн, подходящ за баскетболни та и визии обикновен размер.Сверхпрочная дизайн гарантира, че мрежата ще издържи сериозна конкуренция.Професионално и практично.Осъществяване на списък 1 x баскетболно окото Характеристики -Материал : найлон сребриста баскетболна мрежа-Лесен за инсталиране и използване, подходящ за повечето стандартни баскетболни рам, светещ в тъмното баскетболно окото. -Висока носеща способност, която може да издържа на силни удари, не е лесно да се деформира и счупване на солидна баскетбольную окото. -Използване на висококачествен материал, стабилна структура и ефект на добър блясък баскетболна мрежа. -Можете да го изпратите на своите приятели, които обичат да играят с топката, те много ще се хареса на баскетболна мрежа. -Може да бъде много практичен подарък за вашите приятели, които обичат баскетбола, те ще бъдат много щастливи баскетбольному бортику.Описание на продукта Лека баскетболно окото, Подходящ за използване на открито и закрито, например, в паркове, университети и обществени баскетболни площадки. баскетболна мрежа Нашите сребристи баскетболни мрежи могат да издържат на всякакви метеорологични условия и да издържа на потапяне, размахивание, изготвяне.Аксесоари за баскетбол с Проста конструкция ги прави изключително лесни за инсталиране и подмяна на баскетболен ръб на всеки стандартен размер.

Други функции

Най-добри сделки