.

.

2 бр. Нашивка с Флага на Франция, Френски Бродирана Тактически Военен Жилетка с плетене на една Кука, Ленти с Емблема, Апликация, Пришитая за Дрехи, Чанти, Ленти за гл?

2 бр. Нашивка с Флага на Франция, Френски Бродирана Тактически Военен Жилетка с плетене на една Кука, Ленти с Емблема, Апликация, Пришитая

BGN 2.33

Брой продукти
На склад

Страхотни подаръци, нашивка за офис или полицейски жилетки за кучета, колани, дънки, деним яке, мотоциклетни жилетки, шапки, шапки, чанти, раници за пътуване, униформи, работна риза, cosplay за лов на насекоми, переноска за чинии, hoody, сива врана, рокля, дрехи, аксесоари със собствените си ръце, тактически упражнения и други дейности на открито или просто за вашата колекцияТова е един чудесен начин да декорирате своите дрехи и да си неща просто патриотичен оттенък.Висококачествена бродирана нашивка, който изглежда страхотно на каквото и да било.Нашите ленти с куки и петельками имат много красива субстрат с цип кука и образец на панти.Лесен за използване и издръжлив.За тази кръпка просто трябва да разомкнуть петельку на лигавицата и се придържа бродирана кръпка до там, където искате.Целият процес отнема само 15 секунди.Купи сега : висококачествена армията нашивка на поръчка за всеки от вашето облекло. Размер : 2,95 х 2,56 инча (приблизително +/- 5%), с перфектен размер, подходящи за повечето. Начин на употреба : 1, нашивка идва заедно с една кука и линия, които можете да шият или се придържа петлевой страна на предмети. 2, нашите ленти са подходящи за военни униформи, жилетка, тактически чанти, якета, дънки, екипи, раница, шапка, дрехи и много други. Ако няма повърхността на линия, моля, пришейте повърхност линия, предоставена от нас, а след това я залепете.Може да бъде заменен по всяко време със срок на служба на 100 000 пъти.Тактически ленти с бродерия хартата на Франция Опаковъчен лист : в комплекта са включени нашивка от 2 части.

Други функции

Най-добри сделки