.

.

2 бр. Авто поставка за Чаши, Съвместим с Honda Accord, Civic Fit CRV Pilot EX CR-V EX-L Touring Pilot, Силиконови Автомобилните Поставки за поставки за чаши след Нескользящий Автомобилна пост?

2 бр. Авто поставка за Чаши, Съвместим с Honda Accord, Civic Fit CRV Pilot EX CR-V EX-L Touring Pilot, Силиконови Автомобилните

BGN 0.33

Брой продукти
На склад

[Високо качество] Тези автомобилни подложки, изработени от висококачествен силикон, мек, недеформируемого, не выцветающего и не движещ се отзад 2 БР 2,75-инчов Автомобилен поставка за Чаши за пътуване, вставной поставка за чаши за модели. [Лесен за почистване] Тази автомобилна стойка може да се измие и миене директно под течаща вода, както и да изсъхне от вятъра или слънчева светлина. [Практическата функция] Тези автомобилни влакчета, снабдени с предпазни накладки и съответните изолирующими слоеве за защита на конструкцията на превозното средство от повреда на корпуса чаша висока или ниска температура. [Широка съвместимост] Те се продават като комплект от 2 броя с диаметър 2,75 инча и с дебелина 0,2 инча.Тази поставка е с универсален размер, но ние все пак препоръчваме да измериш за вашия автомобил, тъй като всяка кола е различен.автомобилните поставки за чаши.

Други функции

Най-добри сделки